2777
2789
عنوان

بچه های مدرسه و اینا؟!!...

421 بازدید | 20 پست

سلام حالتون چطوره؟....میخواستم بپرسم من ۱۷ سالمه و کلاس دهمم از هفته پیش که رفتم مدرسه هیچ دوستی نتونستم پیدا کنم... و خب از دیروز که مدرسه بودم وقتی زنگ تفریح میخورد من کسی رو نداشتم که باهاش برم یا باهاش حرف بزنم همش همسنای خودم یا یکی دوسال بزرگتر یه عالمه دوست دارن ینی مثلا گروهین یا شایدم دوتایی.... منم دلم میخواست که یه دوست خوب داشته باشم ولی کسی که مثل خودم باشه یا خصوصیاتش مثل خودم باشهرو ندارم تنونستم پیدا کنم.... شاید بخاطر اعتماد به نفس پایینمه شایدم بخاطر اینه که میترسم دوست خوبی نباشه تو دبیرستان همشون اخه یکم انگار بد دهنن یا اینطور بگم شاید من توقعاتم زیاده! خلاصه بگم وقتی میرم سرکلاس تنها میشینم با همکلاسیام در هد سلام خوبی و.... هر کدومشون دوست خودشونو دارن ولی من نه وقتی زنگ تفریح به صدا درمیاد همش یجا پیدا میکنم تا تنهایی یجا بشینمو خوراکیمو بخورم و وقتیم زنگ تفریح تنها نشستم همش میخوام زودتر برم سر کلاسو سر درس....همیشه این مشکل رو داشتم که نمیدونستم چطور دوستی داشته باشم تا باهاش وقت بگذرونم... باهاش تلفنی حرف بزنم... یا باهاش صمیمی باشم ..حتی مامانمم میگه که برو دوست پیدا کن باهاشون حرف بزن اونام همسنای خودتن چرا خجالت میکشی...چرا نمیتونی!!!؟ میشه بهم بگین چطور باید ازین حالت درونگرایی بیامبیرون؟؟T_T😭😭حتی تو خونه هم همش تلویزیون رو به ارتباط برقرار کردن با خانواده و... ترجیح میدم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفده نباید یازدهم، دوازدهم باشه🤔

یا من اشتباه میکنم

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹

چقد شبیه منی منم دنبال ی رفیقم توقعاتمم بالاس با هرکسی اوکی نمیتونم بشم اومدم با دو نفر اوکی بشم دیدم اصلا اونی که میخوام نیستن از ی طرفی ام خیلی تنهام 

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤
نه شما درست میگی من نیمه دومی ام🙇‍♀️

صحیح

موفق باشی

انشالله دوست هم پیدا میکنی

با به ادم عاقل و درس خون و موجه دوست بشو

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
منم همینجوریم🥲

نگران نباش سخت گیر باشی بهتر از اینه که سریع با هرکی دوست بشی بعد دو روز دیگه بخوای باز باهاش کات کنی کسیو پیدا میکنی از همه لحاظ باهاش جور باشی بعد اینکه بیرون از مدرسه رفیق داری؟

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤