سلام حالتون چطوره؟....میخواستم بپرسم من ۱۷ سالمه و کلاس دهمم از هفته پیش که رفتم مدرسه هیچ دوستی نتونستم پیدا کنم... و خب از دیروز که مدرسه بودم وقتی زنگ تفریح میخورد من کسی رو نداشتم که باهاش برم یا باهاش حرف بزنم همش همسنای خودم یا یکی دوسال بزرگتر یه عالمه دوست دارن ینی مثلا گروهین یا شایدم دوتایی.... منم دلم میخواست که یه دوست خوب داشته باشم ولی کسی که مثل خودم باشه یا خصوصیاتش مثل خودم باشهرو ندارم تنونستم پیدا کنم.... شاید بخاطر اعتماد به نفس پایینمه شایدم بخاطر اینه که میترسم دوست خوبی نباشه تو دبیرستان همشون اخه یکم انگار بد دهنن یا اینطور بگم شاید من توقعاتم زیاده! خلاصه بگم وقتی میرم سرکلاس تنها میشینم با همکلاسیام در هد سلام خوبی و.... هر کدومشون دوست خودشونو دارن ولی من نه وقتی زنگ تفریح به صدا درمیاد همش یجا پیدا میکنم تا تنهایی یجا بشینمو خوراکیمو بخورم و وقتیم زنگ تفریح تنها نشستم همش میخوام زودتر برم سر کلاسو سر درس....همیشه این مشکل رو داشتم که نمیدونستم چطور دوستی داشته باشم تا باهاش وقت بگذرونم... باهاش تلفنی حرف بزنم... یا باهاش صمیمی باشم ..حتی مامانمم میگه که برو دوست پیدا کن باهاشون حرف بزن اونام همسنای خودتن چرا خجالت میکشی...چرا نمیتونی!!!؟ میشه بهم بگین چطور باید ازین حالت درونگرایی بیامبیرون؟؟T_T😭😭حتی تو خونه هم همش تلویزیون رو به ارتباط برقرار کردن با خانواده و... ترجیح میدم...