2777
2789
عنوان

بارداری در عین بی خیالی

1147 بازدید | 23 پست

دوستان من یک سالی شد اقدام کردم برای بارداری و هرماه ناامید میشدم دقیقا همون ماهی ک بیخیال بودم و گفتم چند ماه دیگه ک آمادیگشو داشتیم میریم برای ivf ،خودم طبیعی باردار شدم، یعنی میخوام بگم بهترین حالت واسه خانمای چشم انتظار واقعا بیخیالی مطلق و نداشتن استرسه، 

هرماه علایم مختلف رو تجربه میکردم و یقین داشتم ک این ماه باردارم ولی در نهایت  پریود میشدم و حالم گرفته میشد ،

ماهی ک واقعا باردار شدم اولین علامتم عقب افتادن پریودم بود ، علایمی ک ماه های قبل با تلقین بخودم وارد میکردم بیشتر ب  بارداری میخورد،

فقط خواستم بگم همه چی رو بخدا بسپارید و واقعا استرس بخودتون ندید، این تجربیات من بود،امیدوارم خوا به همه ی مامانای چشم انتظار بچه سالم و صالح ببخشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هزار بار اینجا گفتم قبول نکردن منم بیخیال شدم شد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

من بعد از ۳سال نازایی و ای وی اف ناموفق ۳ماه بی خیال شدم که پولم رو جمع کنم تخمک اهدایی بگیرم ولی ماه چهارم که از ای وی اف گذشت و کاملا بی خیال بارداری بودم یهو باردار شدمو بعد یه سال یکی دیگه هم شیر به شیر

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫

دقیقا ها من سر پسرم ۳ ماه اقدام داشتیم نمیشد بعد ۳ ماه شد منم عضه و ناراحتی که مشکل داریم نمیشه الان که پسرم ۱۵ ماهشه اصلا بچه نمیخواستیم با جلو گیری باردار شدم اصلا باورم نمیشد 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من بعد از ۳سال نازایی و ای وی اف ناموفق ۳ماه بی خیال شدم که پولم رو جمع کنم تخمک اهدایی بگیرم ولی ما ...

عزیرم میشه از سختی های بچه های شیر به شیر بگی منم پسزم ۱۵ ماهشه باردارم خیلی نگرانم چطوری میشه سخته یا نه و این که شبر بچه اولت رو قطع کردی من فعلا دلم نیومده قطع کنم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

دکترا به من گفتن ای ام اچ فوقالعاده پایینی داری و دچار یاسگی زودرس شدی و هیچ امیدی بهت نیست الکی زحمت نکش برو دنبال تخمک اهدایی تخمدانت خالیه!تو چشمام نگاه کرد و این رو بعد سه سال دوندگی بهم گفت و زندگیم رو جهنم کرد ولی خدا معجزه میکنه 

عزیرم میشه از سختی های بچه های شیر به شیر بگی منم پسزم ۱۵ ماهشه باردارم خیلی نگرانم چطوری میشه سخته ...

اگر کمکی داری میشه تجمل کرد وای اگر تنهایی مثل من چیزی نگم بهتره

اگر کمکی داری میشه تجمل کرد وای اگر تنهایی مثل من چیزی نگم بهتره

من با مادر شوهرم هستیم ولی سر پسرم اصلا نه تنها کمکی نکردن بلکه ببشتر حرص دادن بچه جاریم هم هست میاد خیلی اذیت میکنه خیلی نگرانم خیلی مخصوصا برا پسرم شوهرم خیلی کمک میکرد واسه پسرم ولی خب اونم خوته نیست صبح میره شب میاد ازش زیاد انتطار ندارم میشه یکم بگی اصلی ترین سختی هاش چیه بچه اول خیلی اذیت میشه؟