2777
2789
عنوان

پودر چاقی جینسینگ کره ای

1346 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من خیلی لاغرم پودر جینسینگ گرفتم میخاستم ببینم تو شیردهی عوارضی نداره??کسی تا حالا تو شیردهی استفاده کرده مشکلی واسه بچه پیش نیومده که دخترم 22ماهشه شیر خیلی کم میخوره روزی دوبار ولی بازم خاستم بفهمم مشکلی پیش نمیاد

دخترم عشقمه😍آقایی نفسمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست صمیمی من خورد و چاق شد بعد ی مدت میگفت تو خواب میخام خفه شم تپش قلب دارم میگفت سرم درد میکنه جیغ میزد میگفت الان رگای سرم میترکه 

رفت تو کما دوباره برگشت چند ماه تو کماه بود 

الان خیلی لاغر تر شده خداروشکر داره درسشو میخونه

[QUOTE=254244564]دوست صمیمی من خورد و چاق شد بعد ی مدت میگفت تو خواب میخام خفه شم تپش قلب دارم میگفت ...

من از تجربیاتم براتون گفته م اتفاقه ممکنه برای هر کسی پیش بیاد مراقب سلامتیتون باشید

نه ازمایش ندادم اشتهامم خوب نیس 

خب اشتهات خوب نیست که چاق نمیشی، مولتی ویتامین پریناتال بخور اشتهات رو بهتر میکنه، یه مدت کلا سعی کن به زور هم که شده بیشتر بخوری تا معده ت جا باز کنه، یا اگه نمیتونی وعده های غذایی رو زیاد کن در عوض هر وعده کمتر بخور، در کل اگه با قرص و پودر چاق بشی جدای از عوارضی که داره بعد از قطع مصرف هم به احتمال زیاد دوباره لاغر میشی پس اصولی چاق شو

متخصص تغذیه بری و بهت برنامه بده که عالیه دیگه

پرستاری، هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست🤍