2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چه رفتاری با این مرد بی رحم میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 37 پست
این جور مردا باید حسابی ادب بشن ببین نقطه ضعفش چیه از همون استفاده کن و اینکه باید حسابی بهش بی توجه ...

نقطه ضعفش اینه من از خونه برم بیرون ولی میترسم برم اگه برم قیامت میکنه

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚
با اون مرد کاری نداشتم ولی مستقیم میرفتم پیش پدر مادرم میپرسیدم چرا تو بچگی شوهرم دادن 😑😑😑

من پدرم  ۱۳ سالم بود فوت شد مادرمم دو سالم بود طلاق گرفت رفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر تو باید الان میرفتی دانشگا . چرا بارداری . البته خودمم سن تو بود باردار بودم کاش باردار نمیشدی

خودم نخاستم من فکر میکردم ازدواج میکنم در کنارش درس میخونم اما بعد از ازدواج خودشو نشون داد انقد گیر میده بهم حتی یه لاکم نمیتونم بزنم اگه بزنم میگه تو واسه کی زدی ؟انتظار داره بیرون از خونه مریم مقدس باشم تو خونه انجلینا جولی

خودم نخاستم من فکر میکردم ازدواج میکنم در کنارش درس میخونم اما بعد از ازدواج خودشو نشون داد انقد گیر ...

نمیخام بهت امید الکی بدم .بد دله  . عمرت تباه میشه با این کاش باردار نبودی جدا میشدی

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

نمیخام بهت امید الکی بدم .بد دله  . عمرت تباه میشه با این کاش باردار نبودی جدا میشدی

قبل از بارداری دو بار اقدام به طلاق کردم هربار با تهدید و دعوا برم گردوند 

خودم نخاستم من فکر میکردم ازدواج میکنم در کنارش درس میخونم اما بعد از ازدواج خودشو نشون داد انقد گیر ...

ببخشید ها چه غلطای اضافه .اصلا خودش با کی میگرده حقت هس اینو بدونی برای خودش غلطای اضافه برای تو غیرت الکی

کل خریدام باید اینترنتی باشه چون نمیزاره بیرون برم خسته شدم انقد در و دیوار خونه رو دیدم 

بیرونم ک میرم با خودش انقد گیر میده ک استرس میگیرم

ببخشید ها چه غلطای اضافه .اصلا خودش با کی میگرده حقت هس اینو بدونی برای خودش غلطای اضافه برای تو غیر ...

با یه عده ارازل اوباش ..میره مسافرت عشق و حال بعد همش زنگ میزنه به من که کجایی ..از خونه ک بیرون نرفتی 

میگم مامانت بیخ گوشمه از اون بپرس ببینم رفتم یا نه 

بعد میگه من انقد دوست دارم روت حساسم

عزیزم‌شوهرمنم دوس نداره تنهایی بیرون‌برم همش‌خونم

باخودش میرم یا باخانوادم

ولی شوهرتو خیلی‌گیرزیادی‌میده

اوایل ازدواجته بعدبچه داریت کمترمیشه

منم تجربه‌کردم

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
نه بدتر میشه وضعت پاشو برو اگ کسی رو داری یه چن روزی خونش این ازت بیخبر باشه

هیشکیو ندارم ک برم فقط خواهرم و شوهرش بهم کمک میکنن ولی دیگه انقد رفتم خونشون روم نمیشه بهرحال داماده دیگه 

بعدم برم یه ادم بی ابروییه میاد ابرو ریزی میکنه انوقت با این وضعم برم کجا اخه 

عزیزم‌شوهرمنم دوس نداره تنهایی بیرون‌برم همش‌خونم باخودش میرم یا باخانوادم ولی شوهرتو خیلی‌گیرزیاد ...

کاش فقط مشکل من بیرون رفتن بود 

هیشکیو ندارم ک برم فقط خواهرم و شوهرش بهم کمک میکنن ولی دیگه انقد رفتم خونشون روم نمیشه بهرحال داماد ...

به چه امیدی میخوای بچه دار بشی از این مرد مشکلاتش یکی دوتا نیس ک بگی درست شدنیه