2777
2789
عنوان

مادر شوهر پررو

647 بازدید | 17 پست

خانوما من مادرشوهرم از اون مادرشوهرای قدیمی هست که فکر میکنه عروس باید اونو بزاره بالا سرش حلوا حلوا کنه.توی این بیست و چند سالی که عروسش هستم هر محبتی میتونستم بهش کردم.مریضیاش کنارش بودم.بیستر از مادر خودم به اون رسیدگی کردم.باور میکنید تا حالا یه بار مامانمو دکتر نبردم چون مامانم آدمی نیست که زحمتشو بندازه گردن دختراش.ولی این مادرشوهرم از عروس فوق العاده انتظار داره.الانم گیر داده میخوام زانوهاموعمل کنم.فلانی عمل کرده منم باید عمل کنم.الانم انتظار داره عمل کرد من ازش مراقبت کنم.به نظرتون چجوری رفتار کنم دست از سرم برداره.من خودم زانوم درد میکنه و زیاد نمیتونم سرپا وایستم.ولی به هیچ جاش نیست و انتظار داره بعد از عمل بیاد و من ازش مراقبت کنم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو یکی باید از خود من پرستاری کنه!  بعد بگو بی هوشی و عمل برای سن های بالا خطرناکه  ...

یعنی کلا تا نره اطاق عمل دست بردار نیست.بیاد هم میدونم حتی تا توالت هم خودش نمیره  و انتظار داره براش لگن بیارم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بهش بگو به بعد عمل فکر کردین؟ هیچ کاری نمیتونین انجام بدین، منم نمیتونم کمکتون کنم، از زندگی خودم میمونم خودم هم زانو درد دارم

یا باید پرستار بگیرین یا بیخیال عمل بشین

رک بگو وگرنه دو ماه دیگه تاپیکا میشه کارای مادر شوهرت و خستگیتو و... 

یعنی کلا تا نره اطاق عمل دست بردار نیست.بیاد هم میدونم حتی تا توالت هم خودش نمیره  و انتظار دار ...

عجب   از همین حالا به روش بیار   بگو برگشتی یه پرستار باید حتما بگیری!   یکی غریبه باشه که بتونی باهاش بری دستشویی و حموم ببردت و ...

یا ارحم الراحمین

پیشنهاد بده با هم برید عمل .   البته میدونم عمل نمیکنی ولی برای اینکه برسونی توهم زانو درد داری میگم . مقلا اینطور که مادرجان منم زانو درد دارم بیام با هم بریم عمل . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
ما خودمون اجازه میدیم دیگران چجوری باما رفتار کنن و سطح توقعشون چه اندازه باشه....پس مقصر خودتون هست ...

من بهش محبت میکنم چون مثل مادرم دوستش دارم.چون خودمم مادر شوهر میشم و میخوام عروسم احترامم رو داشته باشه.ولی متاسفانه مادرشوهرم احترام گذاشتن رو با وظیفه اشتباه گرفته.

عروس دیگع و دختر نداره؟فقط شمایین؟

دختر نداره عروس دیگش یه شهر دیگه زندگی میکنه .

دختر نداره عروس دیگش یه شهر دیگه زندگی میکنه .

اگه نمینونید بش بگید باید پرستار بگیری من خودمم بدنم مشکل داره فردا کی بیاد ازم مراقبت کنه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
پیشنهاد بده با هم برید عمل .   البته میدونم عمل نمیکنی ولی برای اینکه برسونی توهم زانو درد دا ...

خودش میدونه زانو درد دارم.از اون پرروها هست که دومی نداره.

خودش میدونه زانو درد دارم.از اون پرروها هست که دومی نداره.

فقط باید مقاومت کنی . اینجور ادمها همیشه طلب دارن از اطرافیان . ولی خوب خدایی زوره 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اگه نمینونید بش بگید باید پرستار بگیری من خودمم بدنم مشکل داره فردا کی بیاد ازم مراقبت کنه

پرستار هم بگیریم باید خورد و خوراک پرستار و برادرشوهر مجرد و پدرشوهر بازم بیفته گردن من.به هیچ وجه راضی نمیشه بره خونه خودش مطمئنن تا یه سال پلاس میشه خونه من.

فقط باید مقاومت کنی . اینجور ادمها همیشه طلب دارن از اطرافیان . ولی خوب خدایی زوره 

به شوهرم گفتم من پیشش نمیمونم.و ازش پرستاری نمیکنم.اون بدبخت هم باور میکنی نیم ساعت با مامانش حرف زد که عمل راحت نیست و هزار تا باید مشکلو تحمل کنی،ولی مرغ مادرشوهرم یه پا داره.