2777
2789
عنوان

با خواهرشوهر فتنه و شیطان صفتم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3098 بازدید | 47 پست
توروخدا برام دعا کنین تحمل سخت شده

عزیزم دعا چیزیو حل نمیکنه تا وقتی تو خودتو تغییر ندی

اگه به دعا بود الان جهان گل و بلبل بود

من جات بودم اولا رابطه کم میکردم تلفن پیام تمام تا وقتی ببینم اونا سراغ میگیرن شوهرم چییزی گفت میگم وای اصلا فراموش کردم وقت نمیکنم یا چند وقته حوصله هیچیو ندارم تیکه پروندن جواب میدم 

قرار نیس بیخودی خودتو عذاب بدی ببین اصلا کسایی که فکرتک درگیرشون میکنی ارزششو دارن؟

دوستای جدید پیدا کن با اونا برو بیرون با خواهر خاله عمه و فک فامیلا خودت ارتباط بگیر که کمتر فکر اونارو کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کم کم رابط ات رو به حداقل برسون لطف مکرر می شه حق مسلم بی خیال تو زندگیت اولویت اول خودت  و بعد ...

مرسی عزیزدلم ممنون از راهنماییت سعیمو میکنم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
عزیزم دعا چیزیو حل نمیکنه تا وقتی تو خودتو تغییر ندی اگه به دعا بود الان جهان گل و بلبل بود من جات ...

مرسی عزیزدلم ک راهنماییم کردی تلاشمو میکنم

بخند بهش. بخند بزار بیشتر حرصش بگیره =)))))

خودش لباس تنشم ازین اون گدایی میکنع ب خدا ادم بود زورم نمبومد بهم توهین کنه

نگا نکن استوریاشو بزار هر کاری دلش  میخواد بکنه معلومه ایقد بیکارن فقط به فکر خاله زنک بازی ان

کل تفریحش غیبت و ازار و اذیت بقیس بعد فکرم میکنه خوشبخت ترین ادم جهانع

اصلا کاریشون ندارم همبشه محبت کردم نمیدونم چرا اذیتم میکنن من همه نظر ازشون سرم خانوادگب مالی همه چی

دوری دوستی   ، بد خانوادش نگو به شوهرت ، بعضی وقتا از خوبی هات بگو که قدرمونمیدونن

خودش لباس تنشم ازین اون گدایی میکنع ب خدا ادم بود زورم نمبومد بهم توهین کنه

همینو استوری کن.

بگو کاش اونایی که خودشونو تیکه پاره میکنن که بهمون تیکه بندازن انقدر عقده ای و حقیر نبودن. کاش یه دشمن درست حسابی داشتیم دلمون نمی سوخت =)))

دوری دوستی   ، بد خانوادش نگو به شوهرت ، بعضی وقتا از خوبی هات بگو که قدرمونمیدونن

نمینونم خودم کنترل کنم یادم میوفتع اتیش میگیرم

همینو استوری کن. بگو کاش اونایی که خودشونو تیکه پاره میکنن که بهمون تیکه بندازن انقدر عقده ای و حقی ...

مادرشوهرم میندازه جونم همه رو باهام بد میکنه خیلی خطرناکه چون هیچی برا از دس دادن ندارع