2777
2789

یه روز انقد مهربون خوش احساس گرمه ابراز دلتنگی میکنه وقتی دوره ده بار زنگم میزنه.. .وقتی پیشم هست کلی بهم شوق داره با کلی بغل و بوس میخابیم

یه روز هم یهو میشه سرد دور باشه ساعت ها اصلا زنگم نمیزنه ابراز دلتنگی نمیکنه یا حضوری میاد زمین تا اسمون با روزای قبلی ک گرم بوده فرق کرده ، میشه سرد حتی نه بغلم میکنه و نه بوس پشتش میکنه میخابه..

چرا؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوقطبیه

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

واقعا عجب از کاربرها....

با چه فکتی، صرف خوندن دو خط توضیح بدون مشاهده بدون حتی یک! حتی یک! دلیل علمی از ساین و نشونههای اختلال دوقطبی در این آدم، صرفا به خاطر تغییر رفتار همچین لیبلی میزنید؟!

استارتر جان، فکر کن که مواقعی این مورد بیشتر پیش میاد، وقتی درگیری ذهنی زیادی دارن یا هرچیزی...

و اول با خودشون مطرح کن

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

واقعا عجب از کاربرها....با چه فکتی، صرف خوندن دو خط توضیح بدون مشاهده بدون حتی یک! حتی یک! دلیل علمی ...

ایشون درست میگه استارتر ممکنه چیزی که ما گفتیم درست نباشه باید با نامزدت برید مشاور اون میفهمه مشکل نامزدت چیه

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

واقعا عجب از کاربرها....با چه فکتی، صرف خوندن دو خط توضیح بدون مشاهده بدون حتی یک! حتی یک! دلیل علمی ...

میشه قشنگتر توضیح بدی متوجه نشدم فک کنم شما قشنگ میتونید منو راهنماییم کنید

میشه قشنگتر توضیح بدی متوجه نشدم فک کنم شما قشنگ میتونید منو راهنماییم کنید

همین احساسی که از رفتارش رو داری رو بهش بگو عزیزم

باهاش مطرح کن که ناراحت میشی به مواقعی اون محبت بروز همیشگی رو نداره و دوست داری علتش رو بدونی تا بتونید حلش کنید

گفت و گو اکثرا نتیجه میده... شاید اون مواقع ذهنش مشغول یا درگیره، یا مودش پایینه یا هرچی...

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

همین احساسی که از رفتارش رو داری رو بهش بگو عزیزم باهاش مطرح کن که ناراحت میشی به مواقعی اون محبت بر ...

درست میگید عزیزم واقعا مرسی شما بهتر از همه منو راهنمایی کردید بقیه فقط میگن این ادم جدا شپ

همین احساسی که از رفتارش رو داری رو بهش بگو عزیزم باهاش مطرح کن که ناراحت میشی به مواقعی اون محبت بر ...

درست میگید عزیزم واقعا مرسی شما بهتر از همه منو راهنمایی کردید بقیه فقط میگن این ادم جدا شپ