2777
2789
عنوان

با خواهرشوهر فتنه و شیطان صفتم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2933 بازدید | 47 پست
بزار قیافه بیان تو خودتو درگیر نکن محل نده  که ببینن حسابشون نمیکنی  بزار اونا ایقد بگن ...

توروخدا برام دعا کنین تحمل سخت شده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بازم یه عروس سرتر از کل خانواده شوهر پیدا شد که شوهرش عالی ترین مرد دنیاست و خانوادش بدترین آدمهای روی زمین

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای گریه به مادرشوهرت میگفتی دفعه اول و اخرتون باشه پشت سر خانواده ام توهین و صحبت می کنید بار دیگر جور بدی برخورد میبینید به خواهره هم پیغام بده حرفهایی که لایق خودته به خانواده من نسبت نده ادم انقدر بی ارزش و حقیر که زبانا بگه چرا دعوت نشدم چرا دعوت نکردین؟؟؟؟؟با گریه و ناراحتی ضعف نشون نده بجای شوهرت هم خودت قاطعانه حرفت رو بزن ازین به بعد هم رابطه ات رو کم در حد مهمونی که دعوت میشه نگه دار دوری دوستی

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

عزیزم خواهر شوهرت عقده داره. تو تا زمانی که سعی کنی راضیش کنی این بدتر میکنه. توام از این به بعد از سر قصد و غرض باهاش بد باش و بهش بگو خوب کردم فلان کردم ولی جلوی شوهرت یهو باهاش خوب شو و مظلوم نمایی کن بزار حرص بخوره

بهت حسادت می‌کنه  خودت میگی شوهرش بهش چندین بار خیانت کرده و کتکش هم میزنه خب مسلما به تو حساد ...

مرسی عزیزدلم باید دورش کنم خیلی خطرناک شده

عزیزم خواهر شوهرت عقده داره. تو تا زمانی که سعی کنی راضیش کنی این بدتر میکنه. توام از این به بعد از ...

اصلا نگا تو صورتشم نمیکنم هرروز برام استوری و وضعیت تیکه دار میزارع