2777
2789

سلام بچه ها بیاین ی راه حل بدین ۳ماه عقدم از قبل با همسرم دوسال دوست بودیم فقط ی خواهر داره دقیقا هم سن من که ازدواج کرده سر خونه زندگیشه از دوران دوستی همسرم مارو باهم اشنا. کرد و ما خبلی باهم خوب شدیم درست مثل دوتا خواهر با خنده هاش خندیدم با گریه هاش گریه وضعیت عصفناکی داره شوهر خیانتکار بد دل و وحشی ولی خودش دیوانه وار عاشق شوهرشه جوری که بارها بهش خیانت کرده و این مچشو گرفته شوهرش کتکش زده که حق دخالت نداری اوایل دلم براش میسوخ باهاش حرف میزدم بعد دیدم فایدع نداره بیخیالش شدم چون دوبارع با شوهرش اشتی میکرذ و من میشدم ادم بده برا همین هرموقع درد و دل میکرد حرف نمیزدم چون میدونستم فرداش اشتی میکنه گذشت ما ازدواج کردیم از همون تایمی ک پامو تو خانوادشون گزاشتم باهام سر جنگ برداشت در صورتی ک من همیشه دوسش داشتم مهربون بودم باهاش مثلا چن وقت قبل مهمونی بودیم من پیش دخترخاله همسرم نشسته بودم ایشون فتنه ب پا کرذ ک چرا پیش من ننشستی و مادرشوهرم تحریک کرد ک بیوفته جون من مادرشوهرمم دیوانه وار عاشق دخترشه ینی چشاش کوره جز اون کسیو نمبینع من هیچی نگفتم گذشت تا اینک خاله من همسرم و مادر و پدرش دعوت کرد ب رسم ادب درصورتی ک وظیفه نداشت بهترین لاکچری ترین رستوران کرف که منو سربلند کنن ی روز ناهار خونشون بودم گوشی مادرشوهرم ویبرع زد ایشون کف نکاه کن ببین کیه اک دخترمه جوابشو بدع بگو دستش بندع دقیقا پیام های قبل پشت سرم غیبت کرده بودن که گدا گشنه فلان چرا منو دعوت نکرده از بس گدان و چ توهینایی و مسخرم کرذن درصورتی ک مادر و پدر من چن بار زنگ زدن و خواهرشوهرم خونمون دعوت کردن ارزش قائل نشد پاشه بیاد منم گوشی مادرشوهرم کزاشتم کنار رفتم اتاق بغض گلوم کرفتع بود منی ک همیشه همه جا حامی و پشتیبانش بودم چیکارش کردم مگ پشت سرم حرف زده نتوستم خودم کنترل کنم ب همسرم گفتم با کریه اونم رف سراغ مادرش ک چرا پشت سرش حرف زدین مادره هم زنک زد جای عذرخاهی بایذ ذخترم دعوت میکردین باید با دعوا اشکم دراوردن چیکار کنم چطور برخورذ کنم توروخدا خواهرانه راهنماییم کنین من با این قوم تاتار فامیل شدم شوهرم عالی ترین مرد دنیاس ولی خواهرش

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
منم مادرشوهر و خواهر شوهرم همچین بودن یه سید بود کارش خیلی خوب بود کلی بهش التماس کردم تا زبونشونو ب ...

کیه کدوم شهرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر شوهزت کوتاه بیا اگر کوتاه نیای و شوهرت هی درگیر بشه سرد میشه رابطتتون

اصلا کاریشون ندارم همبشه محبت کردم نمیدونم چرا اذیتم میکنن من همه نظر ازشون سرم خانوادگب مالی همه چی

بزار غیبت کنن چیزی از تو کم میشه ایا؟

سعی کن خودتو مشغول کنی که کمتر رابطه بگیری باهاشون درضمن وقتی این همه میگن با خانواده همسر جیک تو جیک نشین حتما یه چیزی میدونن اینم یه نمونش 

تو هم مثه خودش باش نه مهربونی نه دلت بسوزه نه چیزی هرجی گفتن بگو بله حق با شماست

کنار همسرت خوش باش و زندگیتو بخاطر ادمای بی ارزش خراب نکن

من که یه دعوای اساسی با خواهرشوهرم کردم بابامم پشتم دراومد دیگه دهنشو بسته فهمید بخواد ادامه بده زند ...

پدرمو دراوردع انگار ارث باباش خورذم همه رو تحریک میکنع میندازه جونم

بزار غیبت کنن چیزی از تو کم میشه ایا؟ سعی کن خودتو مشغول کنی که کمتر رابطه بگیری باهاشون درضمن وقتی ...

برام قیافع میان انگار من پشت سرشون حرف زذم