2777
2789
عنوان

اونایی که پانیک دارن توروخدا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 19 پست
اره مامانم بهش همش میگفت نفس عمیق بکشه ۲..۳ شبه همش پشت هم اینجوری میشه صبحا هم که میخواد بره مدرسه ...

عزيزم بايد بره پيش مشاور تا دليل اضطرابش مشخص و برطرف بشه

در كنارش داروميخوره براي مدتي نه هميشه

نگران نباش

عزيزم بايد بره پيش مشاور تا دليل اضطرابش مشخص و برطرف بشه در كنارش داروميخوره براي مدتي نه هميشه ن ...

اره بردیمش پیش روانپزشک فعلا 3 روزه داره قرص میخوره ولی شوکای عصبیش بیشتر شده خدا کنه زودتر خوب بشه ممنون عزیزم بابت راهنماییتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بردیمش پیش روانپزشک فعلا 3 روزه داره قرص میخوره ولی شوکای عصبیش بیشتر شده خدا کنه زودتر خوب بشه ...

فدات شم❤️

تا دوهفته امكان داره علائمش حتي شديدتر بشه

تا داروها اثركنن

بهش بگيد به هيچ وجه مصرف دارو رو قطع نكنه

اميدوارم خدا بهتون سلامتي بده

پانيك خيلي سخته ولي به محض اينكه دركش كني و بفهمي هيچ خطري برات نداره راحت ميتوني كنترلش كني

فدات شم❤️ تا دوهفته امكان داره علائمش حتي شديدتر بشه تا داروها اثركنن بهش بگيد به هيچ وجه مصرف دا ...

قربونت برم آره فعلا که حالش بدتر شده ممنون عزیزم بابت کمکت انشالله خوب بشه ❤️🙏