یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ان شاالله که بهوش میان عزیزم هرچقدمیتونی حمد نذرحضرت ام البنین کن توسل بهشون جواب میده🌹
من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
خواهش عزیزم ولی فکرکنم طول می کشه بهوش بیان چون مادربزرگ همسرم عمل کردن یادمه خیلی طول کشید بهوش اومدنش
من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
اخه اینتوبه هستن زمان اینتوبه بودن میگن حداکثر بیست و چهار ساعتها الان ایشون ۴۸ ساعت هست اینت ...
چشم حتما ان شاالله که خیره عزیزم
نه اصلا ... خیلی با روحیه رفتن برا عمل ...بنظر نمیومد قبلش
متاسفانه حین عمل یکی از رگهای اصلی قلب پاره میشه....خونریزی وسیع پیدا میکنن😭الان شرایطشون پایدار شده ولی هنوز تنفسشون کاملبرنگشته که از دستگاه ونتیلاتور جدا بشن😭😭