2821
2789

دیگه برم حالتون بد کردم همه میان خوشحالی شون قسمت میکنن تو نینی سایت من غم رو قسمت کردم 😔ببخشید اگه ناراحت تون کردم هنوز پشیمون خودکشی نشدم ولی دارم فکر میکنم امیدوارم دلیلی برای زنده موندن و زندگی کردن پیدا کنم دوستون دارم 🙂❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببين فقط دل درد ميگيري از مني ك ٥٠تا قرص خوردم بهت ميگم و فقط بالا مياري  ادم باش زندگي كن ب ك ...

ینی تو 50 تا قرص خوردی هیچیت نشد؟؟ چه قرصی بود مگه؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
یه کاری نکن پاشم بیام جلو درتون صفر تا صد زندگیمو بگم بعد ببینی کی بدبختره ها😁😁😁😁  من یه د ...

دلخوشیت چیه

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
برنامه فیدبو از بازار نصب کن بعد کتب صوتی  کتابخانه نیمه شب دانلود کن!  در مورد یه دختر هس ...

رایگانه؟ 

برنامه فیدبو رایگانه   ولی بعضی کتاب هاش پولیه   البته یه اشتراک پرداخت کنی کلی ...

اون کتاب صوتیه راجب خودکشی رایگانه؟ 

اون کتاب صوتیه راجب خودکشی رایگانه؟ 

الان اپلیکیشن طاقچه   آف زده قیمتش ۱۷۵۰۰ هست  ولی این کتاب صوتی گذاشته تو قسمت بی نهایت!  یعنی حدود ۲۰ تومن اشتراک پرداخت می کنی  خیلی از کتاب ها و از جمله همین کتاب صوتی تا سه ماه می تونی رایگان بشنوی یا بخونی! 

هر بار آف می زنه   مثلا ۷۰ درصد تخفیف یا ۵۰ درصد!  بعضی وقتی ها هم اگه سر بزنی می بینی یک سری کتاب ها رو هم تشویقی رایگان زده که می تونی به کتابخونه برنامه ات اضافه کنی! 

یا ارحم الراحمین
دیگه برم حالتون بد کردم همه میان خوشحالی شون قسمت میکنن تو نینی سایت من غم رو قسمت کردم 😔ببخشید اگه ...

امیدارم یه روزی سالم و سلامت بیرون ببینمت و بدون اینکه دلیلش بدونیم به هم لبخند بزنیم و از کنار هم رد بشیم!  🤚

یا ارحم الراحمین