درود به همگی🤝🏻
(من سعی کردم تجارب بقیه رو بخونم تا نیاز نشه خودم بپرسم و وقتتونو نگیرم ولی تجربه ی مشابهی پیدا نکردم تو اون تعداد تاپیک هایی که بررسی کردم و به ناچار خودم اقدام کردم به تاپیک زدن که قبلیاش البته یا ویو نگرفتن یا تایید نشدن😑)
خب قضیه اینه من یه آدمیم که برخلاف بقیه هم سن و سالام طی این ۱۸ سال زندگیم حتی یه بارم رو کسی کراش نزدم! ینی کلا اینجوری نبوده کسی رو بخاطر قیافه ش بخوام و میزان آیکیو و هم فاز بودن و میل طرف به پیشرفت و عمیق بودن برام مهم تر بوده.
حالا این بشری که میخوام درباره ی دیت باهاش ازتون کمک بخوام، ۲۳ سالشه و کاملا دلخواه منه! ینی حساب کنین ما وسطای فروردین تو یه گروهی سر کلمه ی الکتروانسفالوگرافی باهمدیگه آشنا شدیم و تا اواخر اردیبهشت صحبت شخصیِ خاصی نکردیم و همش بحثای خلاقانه و تخیلی داشتیم باهمدیگه. البته هرازگاهی 18 میشدن ولی بطور رمزگذاری شده و تخیلی.
خلاصه میخواستم بگم اینجوری نیس که فعلا هدف خاصی درمورد این بشر داشته باشم ولی برای اولین بار حس کردم یه نفرو خیلی دوس دارم تا حدی که میتونم همه ی نقص هاشو بپرستم! قبل تر گفتم من هییییچوقت درباره ی یه انسان رویاپردازی نکردم ولی در این کیس خاص، همین چند شب پیش به یاد اون ۱۰ بار به یه موزیک گوش دادم! حس ج*نسی خاصی ام درموردش ندارم فقط میخوام رفیق بمونیم تا ابد. اما یه حسیم بهم میگه باید بهش نزدیک تر شی هیچکس نمیتونه به اندازهی اون کافی باشه برات.
یکی از چیزایی که خیلی آزارم میده اینه که من اصلا آدم برونگرایی نیستم و تو بحثای حضوری مدام حواسم پرت میشه و رو یه موضوع خاصی زوم میکنم. علاوه بر این، درست وحسابی بلد نیستم یه گفت و گوی حضوری رو گرم کنم و تا حالا هیچوقت نتونستم حتی درست و حسابی پسرای دیگه رو رد کنم و فقط مکانو ترک کردم! من با پسرای زیادی دوست مجازی بودم ولی خب خودتون میدونین دیگه ملاقات حضوری یچیز دیگه س. یکی که قدبلندتر از توئه صداش بم تر از توئه سنش بیشتره تجارب بیشتری داره و غیرقابل پیشبینیه و از همه مهم تر، تو یه نیمچه علاقه ایم بهش داری و...
این موضوع واقعا آزارم میده حتی با وجود این که هوششو ستایش میکنم احتمالا نتونم اونقدی صمیمانه حرف بزنم باهاش . من واقعا نمیخوام آسیب ببینه ولی خب خودمو میشناسم دیگه... احتمالا اگه راهنمایی درستی نگیرم و تصویرسازی درستی درباره ی اون روز انجام ندم، گند میزنم. راهکاری دارین؟؟؟بنظر شماهایی که از من با تجربه ترین چه تصمیمی بگیرم اوکی تره؟
پ.ن: معلومه دیوونه شدم نه؟😂 توروخدا نگین اقتضای سنته. اگه اقتضای سنم بود مث بقیه دخترا حداقل 1 بار رو پسرای مدل/بازیگر/خواننده کراش میزدم در طی این ۱۸ سال زندگیم. این اولین تجربه ی من از علاقه داشتن به یک انسانه پس لطفا مسخرهم نکنین🙏🏻.