2777
2789

من تازگیا شروع کردم به درست کردن تابلوی کائنات ومیخوام روی کاغذهم باجزئیات ارزوهامو بنویسم لطفاهرکی انجام داده ونتیجه گرفته بگه تا انگیزه بگیرم

اونایی که اعتقاد ندارن ویا نتیجه نگرفتن پست نزارن لطفا 

اینا چرت وپرت منم خیلی باور داشتم ولی نشد

خط اخرو بخون...😑😂

من خودمم میخوام امتحان کنم حیف که حال ندارم تعریفشو خیلی شنیدم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا چرت وپرت منم خیلی باور داشتم ولی نشد

گفتم پست نزار مگ‌متن تاپیکو نخوندی

من خودم بارها نتیجه گرفتم چون ته دلم باور دارم و انرژی منفی ندادم، ولی نوشتن رو تابحال امتحان نکردم این بار میخوام بنویسم و راجب ی مسئله دیگ اییه ک تاحالا انجامش ندادم

خط اخرو بخون...😑😂 من خودمم میخوام امتحان کنم حیف که حال ندارم تعریفشو خیلی شنیدم

اگه باور قلبی داشته باشی و اصلا انرژی منفی ندی اصلاشک نداشته باشی ک نمیشه...  مطمئن باش جذب میکنی

همیشه بعد انرژی مثبت دادن به خودم شکر کردم خدا بابت نعت هام حالم بهتر بود

گاهی به طرز عجیبی به بعضی از خواسته هام میرسیدم

الانم زیاد شکر گذاری و نمینویسم ولی تا حدی که سعی دارم انرژی منفی نیدم

اینکه من چقدر بختم و... ممنوعه تو ذهنم

گفتم پست نزار مگ‌متن تاپیکو نخوندی من خودم بارها نتیجه گرفتم چون ته دلم باور دارم و انرژی منفی نداد ...

خب من قبلا اعتقاد داشتم 

یه دوره هایی طی کردم 

ولی نشد

خب تو قسمتت بوده 

تو طالع من نبود

💍♥ i said yes 

اگه باور قلبی داشته باشی و اصلا انرژی منفی ندی اصلاشک نداشته باشی ک نمیشه...  مطمئن باش جذب میک ...

خب یه ریزه شک هست تو دلم ولی خیلی دلم میخواد امتحانش کنم

اما وقت ندارم به شدتم تنبلم هی میگم مینویسم بعد یادم میره

روزی ۱۰ صفحه دارم متن مینویسم و رو متنام کار میکنم ولی نمیدونم چرا اینو قسمت نمیشه بنویسم با این که میتونم حتی با نوشتن همین چیز رو متنام کار کنم چون تو یه سبکن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

من خب جذب داشتم مثلا سلامتی رو جذب کردم  بعد ارتباط با خدام بهتر شد. آرامشم خیلی بیشتر شد. بعد دو بار تونستم شغل جذب کنم و مدتی هم توشون کار کردم. اولی تو یه مطب دستیار فیزیوتراپ بودم و شغل دومم هم معلم خصوصی بودم که جذب کردم) بعد نقاشی هم شروع کرده بودم و با قانون جذب تو نقاشی هم پیشرفتم سریع تر شده بود و خودم از پیشرفتم راضی بودم.بعد خیلی پیشرفت درسیم بیشتر شده بود و با استادای سختگیرم میگرفتم نمره های خوبی میگرفتم و تونستم هفت ترمه تموم کنم - میدونی بعد یه چیز دیگه اینکه من با همین چیزا وارد ارتباطی که کاملا اشتباه بود  نشدم و ارتباطم شکل نگرفت خدا رو شکر - بعد برا ارشد خوندم و الان دانشجوی ارشدم 

اصلا هم اعتماد به نفس نداشتم الان اعتماد به نفسم خیلی بیشتر شد و خودم رو خیلی بیشتر دوس دارم 

فقط بهش فکر کردین؟

ببین خودت میدونی که چنتا روش داره برا جذب دیگه باید ببینی با کدوم روش راحت تری 

من مثلا خودم آهنگ میزدم بعد تو ذهنم با چشمای باز تصور میکردم که به خواستم رسیدم ( آهنگشم پر از انرژی بود  آهنگ غمگین نبود) یا با حرف زدن خیلی راحتم و در مورد آرزو هام با خودم حرف میزنم دوس دارم اینجوری شه اونجوری شه یا خودمو قرار میدم تو آینده یکم نقش بازی میکنم وقتایی که تنهام 

یا مثلا خواسته هامو مینویسی و فکر نمیکنم به اینکه چطور قراره بهشون برسم یاا مثلا ماشین تو ذهنمه سرچش میکنم و نگاش میکنم و لذت میبرم از دیدنش یه عالمه روشه باید ببینی کدوم روشا باهاشون راحت تری 

یکی با پاکسازی راحته یکی با عبارت تاکیدی یکی با تجسم خلاق راحته ….

تازه یادم اومد موبایل آیفون و لپ تاپم تونستم جذب کنم