2777
2789
عنوان

جان عزیزتون بیایید جواب بدید

118 بازدید | 10 پست

دکتر زنان خوب برای منطقه یک تهران یا اطرافش فرقی نداره معرفی کنین بخدا سه تا دکتر عوض کردم هر کدوم کرو لال بودن خودم برا خودم گفتن چی بنویسن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر زنده دل تو نیکان

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

واقعا که از این به بعد از جون عزیزهای خودت مایه بزار

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
بیخود میکنی قسم میدی شما

اگه وضع منو داشتی تو هم قسم میدادی چون کسی برا اینجور مسائل نمیاد جواب بده اگه راجب اندام شخصی وفلان باشه پر میشه وبدو بدو وپر بازدید میشه من اصلا هدفم پر بازدید کردن نیست برا مشکلمه بعدشم ناراحتیت از یه جای دیگس اینجا جاش نی خودتو تخلیه کنی

واقعا که از این به بعد از جون عزیزهای خودت مایه بزار

چشم من عزیز دارم برامم مهمن عزیزم ناراحتی نداره نمیاومدی قسم داد که بیایین کمک کنین نه هرچی از دهنت که لایق شخصیت خودتونه بار بقیه کنینن