2777
2789
عنوان

اینجاکسی هست که ازرواسترس نتونه یجابشینه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 39 پست
من حس میکنم دسشوییم میگیره.زبونم نمیاد یه کلمه حرف بزنم

بله... هم می‌تونی پیش روانشناس بری برای درمان ریشه‌ای اضطرابت، هم می‌تونی یه جلسه روانپزشک بری بهت داروهای کنترل اضطراب می‌ده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه حتی نمیتونم مستقیم به یکی نگاه کنم؟

ببین بنظر من با خدا ومعنویات به آرامش میرسی، من همین که خدارو دارم یه منبع آرامش دارم بهش وصل میشم بدون خداوند هیچم،نمازمیخونم آرامش میگیرم، تجربه کن باخدا حرف بزن

قصددارم فردا برم پیش مشاور.اماهربار داخل نرفتم.اصلا ارامش برای رفتن اونجارم ندارم انگار دائم مضطربم

من خودم سال‌هاست درگیر اضطراب و افسردگی‌ام. البته افسردگیم دوره‌ایه، دوقطبی دارم. ولی اضطرابم فراگیره و همیشگی... دارودرمانیم رو متاسفانه هی قطع می‌کنم به دلایل احمقانه، اما وقت‌هایی که تحت نظر دکتر دارو می‌خورم واقعاً زندگی خیلی متفاوته و آرامش دارم. حالا باید ببینی ریشه اضطراب تو از کجاست چقدر عمیقه دلیلش چیه تا راحت‌تر کنترلش کنی. 

قصددارم فردا برم پیش مشاور.اماهربار داخل نرفتم.اصلا ارامش برای رفتن اونجارم ندارم انگار دائم مضطربم

لطفا برو اونجا هرطوری باشی عیبی نداره حتما حالت بهتر میشه

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
ببین بنظر من با خدا ومعنویات به آرامش میرسی، من همین که خدارو دارم یه منبع آرامش دارم بهش وصل میشم ب ...

یمدت رفته بودم سمت نماز.ولی وقتی به رازو نیاز میرسید کلی گریه میکردم کلی ناراحت میشدم.ولی اینو قبول دارم سرنماز ازخدا هرچیزیوبخوای بهت میده...درکل من حس افسردگی هم میکنم.ولی پام نمیاد برم پیش یه مشاور

و دقیقاً من هم مثل تو انقدر پیش تراپیست رفتن مضطربم می‌کنه و حالم رو بد می‌کنه که هر بار قبل وارد مطبش شدن انگار زمین و زمان به هم ریخته. ولی یه سری راه‌ها برای آروم کردن خودم پیدا کردم که با اون‌ها تحمل می‌کنم. مثل موزیک و هندزفری، نوشتن، هرچیزی که موجب حواس پرتی و overthink نکردن میشه.

لطفا برو اونجا هرطوری باشی عیبی نداره حتما حالت بهتر میشه

کسی نزدیکم میشع حس میکنم قلبم میخوادازسینم دربیااد.نمیدونم این چه گرفتاری بود دامن منو گرفت.فردا حتما باید برم واقعا.

من میترسم بهم دارو بدن بعد نتونم ترکش کنم

نه اونجوری نیست‌. دارو رو کم کم با دوز پایین میدن، مثلاً سه ماه می‌خوری بعد خودشون دوز‌ رو کم کم میارن پایین و بدنت عادت می‌کنه به نخوردنش. به طور کلی دکتر باید تجویز کنه. ممکنه نیازی نداشته باشی به دارو. 

مدیتیشن، ورزش، دویدن، موسیقی، قرار گرفتن توی طبیعت، نوشتن احساساتت هربار که درحال تجربه کردنشون هستی و شناسایی اون احساسات به کنترل اضطراب کمک می‌کنه. ساعت خوابیدن درست و غذای خوب خوردن هم کمک کننده‌ست. به طور کلی یک بار هم شده خودت رو مجبور کن با یه متخصص حرف بزنی. به خودت بگو مرگ که نیست. یه بار می‌رم و اگه نتونستم دیگه نمی‌رم ولی مطمئن باش اگه بتونی خودت رو راضی کنی با یه متخصص حرف بزنی شرایط بهتر میشه. 

یمدت رفته بودم سمت نماز.ولی وقتی به رازو نیاز میرسید کلی گریه میکردم کلی ناراحت میشدم.ولی اینو قبول ...

بنظرم بلند شو ازخدا بخواه کمکت میکنه حتما، خیلیاتوزندگی دچار استرس میشن خوبم میشن مطمئن باش این مرحله رو رد میکنی نگران نباش، سخت نگیر، 

نوشتن رو دست کم نگیر. یه دفتری که می‌دونی امنه بردار هر بار که درحال تجربه یه حس بد بودی اون حس رو ت ...

منقبلا دچار این اضطراب و عصبانیت نبودم مینوشتم.عادت مجردیام بود.منتهی شوهرم فهمید و ازاینکه من هرچیز بد و خوب اون روزهارونوشتم دید بدش اومد پیش خودش فکرکرد من نوشتم ک یادم نره.اهنگ دیسلاو خیلی دوس داشتم امااهل کل کل بودم و روحیم بازبااون اهنگا خوب بود اما شوهرم بدش میومد گزاشتم کنار.کلی برخوردمو بخاطر شوهرم مادرم خانوادم تقییر دادم.و الان یه عدد فرد مضطرب استرسی بدون هیچگونه ارامش و بدون هیچ ارزویی هستم😂

واقعا توام عین منی؟چقدر پیش دکتررفتی ؟جواب داده؟

آره جواب داده. خیلی بهتر شدم ولی باز هم بخاطر افسردگی‌های شدیدی که به صورت دوره‌ای میاد سراغم و کل‌زندگیم رو تعطیل می‌کنه، مدام دارو و دکتر رو رها می‌کنم که اشتباهه.

ولی اضطراب، قابل درمانه و پیش نیاز درمان همیشگیش روانکاویه. چون ریشه‌های اضطراب فراگیر معمولاً در کودکی شکل‌ گرفته.