2777
2789
عنوان

چطوری بگم؟ فقط روشن فکرا بیان

1002 بازدید | 49 پست

بچه ها اگه قرار باشه به کسی بگین که ازش خوشتون میاد

چه متنی تایپ میکنید دقیقا تو پی ام؟ 

فقط لطفا سعی نکنید منو منصرف کنین .طرفم جو گیر نیست .منم منم هم نداره 

فقط مطمئن نیستم کسی تو زندگیش نباشه 

یه چیزی بگین که خیلی تابلو نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول میپرسم که کسی تو زندگیت هست؟

بعد مدتی چت میکنم ولی هیچ وقت اعتراف نمیکنم ☹️

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

من از این مامان قدیمی هام، دیدن نتایج 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

من یه اسکرین شات دیدم

دختره نوشته بود امیدوارم گی‌‌ نباشی چون من ازت خوشم میاد زیبا

خلاصه که من عمرا اینطوری به طرف بگم

من قشنگ صبر میکنم طرف بره با‌یکی دیگه هیچوقتم بهش نگم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

یه قراری با هم بذارید تو کافی شاپی یا رستورانی جایی،قشنگ حرفتو رک و راست بهش بگو،تاثیری مستقیم گفتن رو. تو هیچ متتی ننیشه اعمال کرد،نوشته احساس رو خیلی نمیتونه منتقل کنه

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها

بنویس سلام من از شما خوشم اومده اگر کسی توزندگیتون نیست و کاملا مجرد هستین و تمایل دارین جواب بدین تا بیشتر آشنا بشیم در غیراینصورت امیدوارم موفق وشاد باشین عصربخیر 

همیشه مختصر ومفید و بدون حواشی غیرضروری صحبت کن تا شنیده بشی 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
یه قراری با هم بذارید تو کافی شاپی یا رستورانی جایی،قشنگ حرفتو رک و راست بهش بگو،تاثیری مستقیم گفتن ...

بابا بگم بیا قرار دیگه تابلو میشه که 😁😅

بعد اگه کسی تو زندگیش باشه اصن ممکنه بگه نمیام