2777
2789
عنوان

چطوری بگم؟ فقط روشن فکرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من خیلی دختر شجاع و جسوری هستم بعد میگه چطور بعد بگو چون خیلی راحت و بدون غرور و استرس میخام بهت بگم ازت خوشم میاد و نمیترسم از قایم کردن احساسم و نمیخوام مدیون دلم باشم و ازین حرفا.. از خودت تعریف کن خودتو خجالتی نشون نده هی نشون بده شجاعی تضمینی و تجربه شده  

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.

اول بگو کسی تو زندگیتونه؟ 

بعد اگه گفت نه بگو دومادبابام میشی؟

اگه آره بود که بگو حیف شد منو از دست دادی 

😁😁

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
من یه اسکرین شات دیدم دختره نوشته بود امیدوارم گی‌‌ نباشی چون من ازت خوشم میاد زیبا خلاصه که من عم ...

امیدوارم گی نباشی دیگه خیلی لاتیه 

طرف اشناعه اگه غریبه بود میگفتم 

عزیزدلم من نمیگم نگو...ولی خوب درباره ش فکر کن...مردها اصلا قابل پیش بینی نیستن...یه چیزی بنویس که خیلی احساسینباشه که اگه رد کرد خیلی ناراحت نشی...مثلا من از وقتی شناختمت بنظرم  خیلی از نظرم شبیه هستیم اهداف مشابه داریم  و میتونیم با هم رشد کنیم خواستم نظرتوبدونم اگر کسی تو زنگیت نیست و تمایل داشتی یکم بیشتر با هم آشنا بشیم

چون گفتید همکارتونه اگر بهش ابراز علاقه کنید بعدا براتون مشکلی پیش نمیاد؟

ادمی نیس که بره جار بزنه 

از جهت رو به رو شدن هم میتونم کاری کم همزمان محل کار نباشم باهاش

عزیزدلم من نمیگم نگو...ولی خوب درباره ش فکر کن...مردها اصلا قابل پیش بینی نیستن...یه چیزی بنویس که خ ...

اخه اگه خیلی توضیح بدم بعد بگه نه خیلی بدتره 

باید خییلی کوتاه و یهویی باشه

بگو دوماد ننم میشی

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه