2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بحرفم گوش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 26 پست

بذار زمینو بخره

سرمایه میشه بابا

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
از اداره شون بهشون زمین میدن،،، میخواد بخره  تو ته جیبش ی قرون پول نیس میخاد کلی وام بگیره در ...

خب

شب ک از سرکار اومد ی چایی دبش درست کن برو بشین کنارش بغلشو باز کن بشین بغلش یدونه بوسش کن بعد بگو ک عزیزم من مگ بدم میاد تو پیشرفت کنی؟ زمین بخری؟ 

من چیزی اگ میگم ب خاطر خودت میگم ک ی وقت زیر اینهمه وام مبادا خیلی دستمون خالی بشه..یوقت خدای ناکرده ی مریضی لاعلاجی ی حادثه ایی پیش بیاد نتونیم ب خاطر کمبود پول مدیریتش کنیم..یا اصن ی وقت خدای نکرده نتونی قسط بریزی یا حالا قرض کنی نتونی بدی راهی زندانی چیزی بشی من چی کنم؟ من ب خاطر خودت و زندگیمون میگم ولی اگ فک میکنی میتونی هر یکی از مشکلا پیش اومد مدیریتش کنی خودت بدون..من نمیخام اذیت شی همین

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم جیش کن بریز تو شربتش تا بخوره به حرفات گوش بده🤣

من تو شامپوش ریختم تایثیرش بیشتره😐😂

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
دندونام پر بشه ترمیم میخاد ولی یکماه میکشه  از طرفی میخام اقدام به بارداری کنم

خب؟ مشکل چیه؟

خب شب ک از سرکار اومد ی چایی دبش درست کن برو بشین کنارش بغلشو باز کن بشین بغلش یدونه بوسش کن بعد بگ ...

ماهی ۵-۶ تومن قسط پرداخت میکنیم 

فردا ی بچه ای هم بیاد ب زندگیمون طبیعتا خرجمون بیشترم میشه

هر روزم همه چی گرون میشه 

وامم برداره بازم نمیتونیم پولشو جور کنیم تو اداره همکاراش تو گوشش نمیدونم چی خوندن ک اصلا ب حرفم اهمیت نمیده

شرایط اونا با ما اصلا یکی نیس😔اونا همه ی امکانات اولیه زندگیشون فراهمه ولی ما چی هنوز خیلی زوده واسه زمین

ماهی ۵-۶ تومن قسط پرداخت میکنیم  فردا ی بچه ای هم بیاد ب زندگیمون طبیعتا خرجمون بیشترم میشه ه ...

میدونم درکت میکنم... ول سعی کن با زبون خوش و شوخی منصرفش کنی

جیش کن تو شامپوش😐😂نخند بخدا من ب این حرف نینیسایتا گوش دادما جواب داد🤣🤣

اگه تو شربتشم میریختی که دیگه پاتم میبوسید😅

ن اخه دیگ دلم سوخت بهش رحم کردم😂😭

توروخدا راس میگی؟😐🥲یا شوخیتون گرفته

ن ب خداوشوخی نمیکنم امتحان کن

از اداره شون بهشون زمین میدن،،، میخواد بخره  تو ته جیبش ی قرون پول نیس میخاد کلی وام بگیره در ...

کار درست شوهرت می‌کنه بزار بخره وام قسط داده میشه ب جای این حرف ها پشتش باش بعد اگه هم نتونست بده خوب زمین رو میفروشه البته مطمئنم که این جوری نمیشه 

کار درست شوهرت می‌کنه بزار بخره وام قسط داده میشه ب جای این حرف ها پشتش باش بعد اگه هم نتونست بده خو ...

میدونم کارش درسته ولی با شرایط ما جور درنمیاد

وقتی قرض و بدهی داره کلا قاطی میکنه و اصلا اخلاقش عین سگ‌ میشه…بخدا تازه داشتیم ب‌نفس راحت میکشیدیم ک این بحث زمین اومد وسط واقعا دیگ کم اوردم 

من همه جورشو دارم میسنجم ولی اون نه