2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بحرفم گوش کنه

541 بازدید | 26 پست

سلام خوبین دوستان،من ی مشکلی پیش اومده برام و

هیجوره شوهرم بحرفم گوش نمیده و راضی نمیشه‌چجوری راضیش کنم؟ چیکار کنم ب حرفم گوش کنه

چن روزه از استرس نمیدونم چیکار کنم توروخدا راه حل بدین اصلا با حرف زدنم حل نمیشه چن بارم دعوامون شده😔

بگو مشکلت چیه تا تونم راهنماییت کنم

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱

مشکلتون رو دقیق بگید...

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مشکلت چیه تا تونم راهنماییت کنم

از اداره شون بهشون زمین میدن،،، میخواد بخره 

تو ته جیبش ی قرون پول نیس میخاد کلی وام بگیره

درحالی ک ما تازه خونه ساختیم و کلی نواقص داریم تو زندگیمون

هیجوره ب حرفم گوش نمیکنه 

از اداره شون بهشون زمین میدن،،، میخواد بخره  تو ته جیبش ی قرون پول نیس میخاد کلی وام بگیره در ...

همسر شما آدم پر ریسکی هستن بزارین بگیرن پولش جور میشه زمین میمونه بزاتون ی اقتصاد دانی میگفت تا میتونید زمین و طلا بخرید

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸
به نظرم شوهرت کار درست تری داره انجام‌میده

عزیزم داره خودشو میندازع تو قرض و بدهی

ما هنوز ۵ ماهه عروسی کردیم ن ماشینی داریم نه پس اندازی

هرماه چک دادیم و با همه ی اینا تو خونمونم کلی کار ناقص داریم

از این طرحا هرچند سال ب ادارشون میاد میتونه بعدا اقدام کنه الان اصلا وقت مناسبی نیس