orax مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 797 عنوان گوشوارمو بفروشم 299 بازدید | 10 پست بچه من میخوام گوشوارمو بفروشم باهاش کار راه بندازم واس خودم بعد یکی از اشناهامون گفت که طلا خیلیییی کشیده پایین راست گفت یعنی صبر کنم ؟؟؟ وزن شروع ۹۳💔. هدف اول ۸🔓هدف دوم ۸۳🔒هدف سوم ۷۵🔒 هدف اخر ۷۰🔒💚💚💚💚💚💚💚. 1401/07/16 | 17:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6984 خیلیییی یعنی چقدر هنوز که بالای یک و سیصده جواب ابلهان خاموشیست
rozzzzz95 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 4654 نه اتفاقا گرون شده کاری نکرد سرچ کن گوگل یا میخوای مطمن تر بشی زنگ بزن طلا فروشی پسرام نفسام خدایا خودت مواظبشون باش عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید
orax مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 797 خیلیییی یعنی چقدر هنوز که بالای یک و سیصده نمیدونم والا اون گفت گوشوارش خریده ۱۵میلیونولی فروخته ۹میلیون وزن شروع ۹۳💔. هدف اول ۸🔓هدف دوم ۸۳🔒هدف سوم ۷۵🔒 هدف اخر ۷۰🔒💚💚💚💚💚💚💚.
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 نمیدونم والا اون گفت گوشوارش خریده ۱۵میلیون ولی فروخته ۹میلیون موقع فروش طلا سود فروشنده مالیات و مزد ساخت ازش کم میشه ربطی به قیمت هر گرم طلای خام نداره « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
orax مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 797 نه اتفاقا گرون شده کاری نکرد سرچ کن گوگل یا میخوای مطمن تر بشی زنگ بزن طلا فروشی اها باشه عزیزم مرسی وزن شروع ۹۳💔. هدف اول ۸🔓هدف دوم ۸۳🔒هدف سوم ۷۵🔒 هدف اخر ۷۰🔒💚💚💚💚💚💚💚.
orax مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 797 موقع فروش طلا سود فروشنده مالیات و مزد ساخت ازش کم میشه ربطی به قیمت هر گرم طلای خام نداره اها وزن شروع ۹۳💔. هدف اول ۸🔓هدف دوم ۸۳🔒هدف سوم ۷۵🔒 هدف اخر ۷۰🔒💚💚💚💚💚💚💚.
orax مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 797 موقع فروش طلا سود فروشنده مالیات و مزد ساخت ازش کم میشه ربطی به قیمت هر گرم طلای خام نداره الان یعنی بفروشم یا صب کنم بره بالاتر وزن شروع ۹۳💔. هدف اول ۸🔓هدف دوم ۸۳🔒هدف سوم ۷۵🔒 هدف اخر ۷۰🔒💚💚💚💚💚💚💚.
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 الان یعنی بفروشم یا صب کنم بره بالاتر اونو دیگه نمیدونم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام