2777
2789

به نظر من که فقط دکتر آرزو خوانساری نیا واقعا سبکشون منحصر به فرد برای بینی های استخونی هم بسیار مناسب
ایشون به سبک وی (V) عمل میکنن که بینی دارای خط کانتور میشه و باریک و متناسب با سایر اعضای صورت ، فاصله لب و دهان زیاد نمیشه و وجه تمایزش با بقیه جراحی در این هستش که از روبرو هم ظریف و کانتور شده هست و دارای یه قوس ملایم که خیلی زیباترش میکنه

آدرس : سعادت آباد ،سروغربی،جنب باشگاه ورزشی دلفین،پلاک۹, ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون ،)طبقه چهارم

شماره تماس :‌ 09934173244 

اینم آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

دکتر کامبیز پوریوسف کارای جراحی بینیشون عالیه ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی هست

این پیج اینستاشون

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جراح بینی خوب در تهران فقط دکتر نسرین راستا  https://dr-rasta.com/

من بینیم استخوانی بود برخلاف اینکه همه میگن بینی استخوانی رو همه پزشکا خوب در میارن به نظر من اصلا اینطور نیست چون دختر خالم پیش یه دکتری رفت واقعا بد شد برای اینم من خیلی گشتم و پزشک خانمم میخواستم تا یکی از جراحای بینی مرد بهم خانم دکتر نسرین راستا رو معرفی کرد نمونه کاراشو ببینی خودت کیف میکنی من الان تقریبا 18 ماه میگذره از عملم راضیم بینهایت همه هم میگن بینیم خوب شده شمارشو برات میزارم عزیزم مطبشم سعادت آباده پایین تر از میدون کاج 02188687307 این شماره مطبش بود که من سیو داشتم 

من دکتر کیوان خوشخو رو میشناسم خیلی دکتر خوبی هستن من خودم بینیمو پیش ایشون عمل کردم بینیم استخوانی بود خیلی راضی بودم و خداروشکر مشکلیم برام پیش نیومد بعدش شماره تماس و لینک پیجشو میذارم برات 

شماره تماس: 09192833900
پیج اینستاگرام: https://www.instagram.com/dr_khoshkhoo.official/?hl=en

من خودم پیش دکتر شاهرخ خوش سیرت عمل کردم و بینی م استخوونی بود خیلی از عملم راضی هستم و الان نزدیک دوسال هست که از عملم میگذره و هیچ مشکلی نداشتم. موقع عمل هم اصلا اذیت نشدم.
خیلی دکتر حرفه ای و با اخلاقی هست من خیلی راضی م تازگی ها هم دوستم پیش ایشون عمل کرده و اونم خیلی ناز و خوشگل شده
مطب دکتر سمت گاندی اگر خواستی من شماره شو برات بفرستم. البته اگر سرچ گوگل کنی سایت شون هست و میتونی اطلاعات تماس شونو اونجا پیدا کنی

من خودم پیش دکتر راستا عمل کردم خیلی هم قبل عمل تحقیق کردم و نمونه کاراشونو دیدم هر نوع بینی رو به ب ...

ااا شما هم پیش دکتر راستا عمل کردی؟ منم 4 سال پیش با ایشون جراحی کردم، خیلی راضیم. ظاهرم خیلی عالی شده و مشکل تنفسیم ندارم. در کل خیلی دکتر با سواد و خوش اخلاقی هستن. به همه ایشونو پیشنهاد می کنم.

من خودم برای جراحی بینیم رفتم پیش دکتر علی بصام، با اینکه فرم بینیم استخوانی بود و میترسیدم که خوب نشه ولی خیلی راضیم و الان یک ساله میگذره از عملم خیلی فرم بینیم خوب شده شماره تماسشو میذارم 09129219070

من خودم عمل بینیمو پیش دکتر ابراهیم شهسواری انجام دادم راضی بودم فرم بینیم که خیلی خوب شده

حالا من شماره تماس مطلبشو برات می فرستم اگه خواستی زنگ بزن برای مشاوره برو پیشش

02188190879

به نظرم نمونه کاراشم که تو پیج اینستاگرامش هست حتما ببین 

من واقعا فکرشو نمی کردم با عمل بینی این همه تغییر کنم دوستام که می گن انگار یه آدم دیگه شدی

من پیش دکتر هادی سرمست عمل کردم که جراح معروف و خیلی باتجربه ای هستن

نتیجه خیلی عالی گرفتم بینیم قرینه و خیلی خوش فرمه

دکتر هادی سرمست کارشون عالی و بی نظیر هست واقعا مثل نمونه کارای ایشون من ندیدم جایی منو خواهر و دو تا از دوستام پیش ایشون عمل کردیم و با وجود اینکه من و خواهرم بینی با پوست ضخیم داشتیم نتیجه خیلی خوبی از عمل گرفتیم

عزیزم شما جراح مناسبی پیدا کردید؟؟؟ منم بینیم استخونیه میخوام عمل کنم دنبال یه دکتر خوب میگردم😢😢 حالا باز خواهرم یه سایتی به اسم jaraha.com  رو پیدا کرده که بهترین جراحای بینی استخوانی رو معرفی کرده، حتما میرم ببینم چه دکترهایی رو گفته.