2777
2789
عنوان

کیا افسردگی داشتین چجوری خوب شدین

112 بازدید | 12 پست

سلام چیکار کردین که از افسردگی نجات پیدا کردین حالتون خوب شد

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

گفتن لاکم کنید ممنون

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کج دار مریض دارم پیش میرم و برای کنترلش تفریح سرگرمی اشپزی نظافت منزل  کلا هر کاری که نتونم به یاد غم وغصه و چیزای دپرس اور فکر کنم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

افسردگی بخاطر طبع سرده .باید طبعتو درست کنی گلم . گرمی بخوزی

👌👌👌👌👌👌

این خیلی مهمه سردی مادر بیماریهاس 

شنیدم که زعفران شادی اوره ومواقع افسردگی چایی زعفرانی میخورم 

کج دار مریض دارم پیش میرم و برای کنترلش تفریح سرگرمی اشپزی نظافت منزل  کلا هر کاری که نتونم به ...

من حال و حوصله هیچ چیز و هیچ کس رو ندارم همین الان کلی کاردارم که انجام بدم گشنمه اما حال و حوصله ندارم

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

افسردگی ی حالت روحی

همه دارن یکی علیظتر یکی کمتر 

آدمی نیست ک نداشته باشه حتی بچه ها

درمانی نداره 

مثل ریزش مو گاهی سراغ ادم می یاد 

بیشتر ویتامین درمانی کردم مثلا قرص امگا ،بکمپلکس 

خانما بیشتر دچارش می شن فلوکسیتین هم خوردم 

اینم بگم داروسازی می خونم خ کارا رو استادامون گفتن 

ورزش استخر نقاشی حتی کار خونه رسیدگی ب خودت یادگیری ی کار زبان قالی بافی خیاطی یوگا باید نیگا کنی ب امکانات و محیط زندگیت ک کدومو می تونی انجام بدی 

آهنگای غمگینم کلا گوش ندی اخبار دنبال نکنی در صورتی ک خ حاده دکتر و روانپزشک

من حال و حوصله هیچ چیز و هیچ کس رو ندارم همین الان کلی کاردارم که انجام بدم گشنمه اما حال و حوصله ند ...

شما به احتمال زیاد کم خونی داری حتما کم خونی تو درمان کن نتیجه شو به من خبر بده 

شما به احتمال زیاد کم خونی داری حتما کم خونی تو درمان کن نتیجه شو به من خبر بده 

نه فکر نکنم کم خونی داشته باشم