2777
2789

من دوهفته کمترغذامیخورم خیلی موهام وحشتناک میریزه چیکارکنم؟ 

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
بیوتین بپانتین بزن

امپولشو؟ 

قرص بیوتن دارم میخورم

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم سرخود میگیری؟

اره

اره

اشتباهت همینجاست عزیزم

رژیم سرخود خیلی عوارض داره که نمونه شو داری میبینی

پوستت شل میشه به مرور

یه کم هزینه کن برو پیش مشاور تغذیه و رژیم اصولی بگیر

منم قبلا رژیم داشتم یه دونه از موهام نریخت

خیلیا میگن خودت رژیم بگیر ولی من قبول نمیکردم

اخه اون برنامه برحسب کالری یا هر چیزی که مشاور میدونه نوشته میشه

ولی به نفع شما میشه

اشتباهت همینجاست عزیزم رژیم سرخود خیلی عوارض داره که نمونه شو داری میبینی پوستت شل میشه به مرور ی ...

پول ندارم😔

برو سرکار عزیزم تو این دوره زمونه پول ندارم توجیه خوبی نیست واسه احتیاجات حداقلی خودت باید پول داش ...

گلم بابام نمیزاره برم سرکار

گلم بابام نمیزاره برم سرکار

اوکی قانع شدم

بهانه ادمای تنبل

از خونه فرار کن برو سرکار

باباجونت منتظره یه خاستگار برا پیدا بشه و بده دست یکی و خلاص

توروخدا اجازه ندین دیگران با سرنوشت تون بازی کنن

منم جلوی مامانم وایسادم وگرنه میخاست یه دختر عقب مونده ازم بسازه

ولی با دشمنم مقابله کردم و الان به خودم افتخار میکنم

نامرد نمیذاشت برم کتابخونه و کتاب بگیرم حتی...دزدکی ازش کتاب میخوندم

اخه بگو تو که عقب مونده ای...چیکار با یکی دیگه داری که میخای مثل خودت بار بیاری

میگن تا مظلوم نباشه ظالم بوجود نمیاد

شما بابات

من مامانم

من نذاشتم مادرم نسبت به من دیکتاتوری کنه

تو هم قوی باش و نذار

سخته ولی شدنیه

اوکی قانع شدم بهانه ادمای تنبل از خونه فرار کن برو سرکار باباجونت منتظره یه خاستگار برا پیدا ب ...

عزیزدلم الان بنایی داریم هرچی پول درمیارن خرج بنایی میشه مستاجریم ممنون که به فکرم بودی

عزیزدلم الان بنایی داریم هرچی پول درمیارن خرج بنایی میشه مستاجریم ممنون که به فکرم بودی

من بعد لیسانسم رفتم سرکار

انقدر گشتم تا موفق شدم جایی استخدام بشم 

واقعا پشتکار داشتم

از اون روز به بعدم هزار تومن از بابام نگرفتم...جهازمم خودم خریدم

مامان نامردم یه دونه چوب کبریت بهم نداد

عب نداره بقول معروف مام خدایی داشتیم و داریم

واقعا جهاز خوبی گرفتم..تکمیل

با اینکه حقوقم بالا نبود ولی خدا پشتم بود

وقتی بری سرکار حتی کمک خرج خونه هم میشی

مستاجری واقعا سخته

من بعد لیسانسم رفتم سرکار انقدر گشتم تا موفق شدم جایی استخدام بشم  واقعا پشتکار داشتم از اون ...

چقدر عالی موفق باشی همیشه چه مادرنامردی داشتی واقعا