2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوشبحالت منم ۱۳روزه رژیمم دوشنبه خودمو وزن میکنم ایشالا کم کرده باشم🥺

پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂

لایک

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️

منم کمی زودتر شروع کردم ۴ کیلو کم کردم 

انشالله تا عید باید ۲۰ کیلو کم کنم ، 

البته عید بهانه است 

امسال سال غم هست واسم 

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

من دوهفته میشه کمترمیخورم خیلی ریزش مو شدید دارم چیکارکنم! 

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
منم کمی زودتر شروع کردم ۴ کیلو کم کردم  انشالله تا عید باید ۲۰ کیلو کم کنم ،  البته عید ...

من خیلی ازروزی رژیم گرفتم موهام میریزه چیکارکنم

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
من خیلی ازروزی رژیم گرفتم موهام میریزه چیکارکنم

من کم خوری میکنم عزیزم 

رژیم آنچنانی نگرفتم 

برنج و که قطع نکردی؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

قصد تضعیف روحیه ندارم ولی یاد خودم افتادم که رژیم گرفتم و هر روز خودمو وزن میکردم خیلی خوب داشتم وزن کم میکردم و خیلی زود به وزن ایده آلم رسیدم ولی صورتم نابود شد اولا متوجه نبودم ولی هر کی بعد مدت ها منو میدید میگفت صورتت چقدر افتاده و شکسته شده بعد توی عکس ها متوجه شدم کناره های صورتم کلا پایین آمده حس بدی نسبت به خودم پیدا کردم از رژیم پشیمون شدم

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

من کم خوری میکنم عزیزم  رژیم آنچنانی نگرفتم  برنج و که قطع نکردی؟

نه عزیزم همه چیز میخورم ولی کم موهام وحشتناک میریزه پوستم سرم دیده میشه😓

نه عزیزم همه چیز میخورم ولی کم موهام وحشتناک میریزه پوستم سرم دیده میشه😓

وای نمیدونم بخدا 

قرص بخور برو‌دکتر حیفه موهات