2821
2789
وای نمیدونم بخدا  قرص بخور برو‌دکتر حیفه موهات

اعصابم خردشده پول ندارم برم دکتر 

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو رو خدا بگو چه جوری هفته ای ۲۰۰ گرم کم میکنم

منم خیلی دیر وزنم میومد پایین مشکل گوارشی هم دارم 

الان رژیم کالری شماری گرفتم

روزانه ۱۲۰۰ کالری از هرچی که بخوای میتونی بخوری اما خب غذاهای سالم و کم کالری خیلی بهتره هم سیر نگهت میداره هم سالمِ

یه روز در میون هم نیم ساعت پیاده روی

منم کمی زودتر شروع کردم ۴ کیلو کم کردم  انشالله تا عید باید ۲۰ کیلو کم کنم ،  البته عید ...

موفق باشی عزیزم امیدوارم همیشه لبت خندون باشه و هیچ غمی تو دلت نباشه♥️

کالری شماری روزانه ۱۲۰۰کالری یه روز در میون نیم ساعت پیاده روی 

من کمترمیخورم خیلی ریزش مو دارم چیکارکنم؟ 

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 
منم خیلی دیر وزنم میومد پایین مشکل گوارشی هم دارم  الان رژیم کالری شماری گرفتم روزانه ۱۲۰۰ کا ...

من هرروز یک ساعت و نیم پیاده روی میکنم

کالری هم خیلی حواسم هست

ولی کم نمیشه

موفق باشی عزیزم امیدوارم همیشه لبت خندون باشه و هیچ غمی تو دلت نباشه♥️

ممنونم گلم 🌺😍💖

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

قصد تضعیف روحیه ندارم ولی یاد خودم افتادم که رژیم گرفتم و هر روز خودمو وزن میکردم خیلی خوب داشتم وزن ...

بله عزیزم برای بعضی ها که صورت پر دارن ممکنه پوست شل بشه و بیاد پایین یا کوچیک بشه که دکتر پوست و مو میتونه فیلر بزنه یا پوست غبغب رو مزو انجام بده

نه عزیزم همه چیز میخورم ولی کم موهام وحشتناک میریزه پوستم سرم دیده میشه😓

عزیزم ناراحت نباش اگه بتونی بری دکتر خیلی خوبه

منم تخمدان پلی کیستیک دارم

وزنمم برای همین رفته بالا و ریزش مو دارم که البته الان با داروها و امپول هایی که میزنم تقریبا کنترل شده