2777
2789

من بار اول قبول شدم و رازمم این بود کاااملا ریلکس بودم و استرس تداشتم و چون عاشق رانندگی هستم گفتم مثل همیشه عادی و ریلکس میرم ، با اینکه افسره خیلی اخمو و جدی هم بود😂

اکثرا دفعه اول میفتن ،از قصد افسر میندازه ولی دیگ کلا بی ایراد بری نمینداره بهونه ای تداره

ولی دفعه دوم سوم و.. باشه تا یکی دو ایراد جزعی عب نداره 

فقططط تا میتونی خودت برو با ماشین کلی تمرین کن کاملا عادی شه و اونجا هم بدون هیچ استرسی برو

من قبل امتحان تا نوبتم ش اونجا کلیی با ماشین با بابام تمرین کردم😂😂چون آدم قبلش یکم رانندگی کنه آروم میشه میفته رو دور ، ی ۱۰ دور اونجا زدم و چنتا دوبل و دنده عقب و دور ، قشنگ گرم شده بودم رفتم 

البته ک هم بضیا ی ترس ذاتی دارن هم یگم ارثی هم هست من مامان بابام رانتدگیشون عالیه و مربیمم جلسه اول گف مشخصه دس فرمونت خوبه ار همین اول

ولی اگرم بد باشه ،علاقه داشته باشی و ب ترست غلبه کنی و کلی تمرین کنی راننده خوبی میشی

و اینکه رانندگی بیشترش ب دقته و ریلکس بودنه😄😄   و نصفشم  اینه ک کلی تمرین کنی ک قطعا با تمرین همه یاد می‌گیرن ولی اون دقت و ریلکس بودن و اینکه هول نشی خودتو همیشه کنترل کنی خیلی مهمه 

موفق باشی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید یکی پیشت بشینه بابا حال میده بکوب اینور اونور🤣

لایکت کردم تا دفعه دیگه درست راهنمایی کنی😂😂😂😂

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

اونطور که فهمیدم پارک دوبل رو خراب می کنی  بعضیا چشمی میرن و خوب در میاد ولی بعضی ها با اصول ف ...

ممنون گلم حتما این روشم امتحان میکنم

آره اینجایی که ما امتحان میدیم فقط پارک دوبل میگیره از همه چون جا واسه دور دو فرمون گرفتن نداره 

بچه ها تا چندبار میشه رد شد؟؟؟ آیین نامه‌ خیلی خوب‌بود بار اول قبول شدم ولی شهری نمیشه حالم بده😥😥

سلام 

نامحدوده البته تا وقتی کارتکس اعتبار داره  

اعتبار کارتکس ها فک می کنم اگه اشتباه نکنم دو ساله 

حتما بپرسین دو ساله یا یک سال هست مطمئن نیستم تو این مدت هر هفته می تونین امتحان بدین 

من شنبه قبلی اولین بار بود ازمون میدادم رد شدم امیدوارم این دفعه قبول شم ماشیناشون فوق العاده فرسود ...

اره افتضااحه😂من اولش ب زور تونستم دستیو بدم بالا انقد داغون بود دنده شم ب زور میزفت جا ،ولی دیگ سعی کردم نشون ندم ک سختمه😂😂و قبلشم با پراید مدل پایین تمرین کردم دیگ راحت بود برام

سعی کنین با ی پراید تمرین کنین حتما ، ی ماشینی ک سخت تره باهاش اوکی بشی دیگ بقیه ماشینا برات شوخیه ، و ماشین امتحانم ک پرایده دیگ مث همونه 

چون خیلیا دیدم با پژو اینا میرن تمرین میگنن

فقط پراید اونم اگ مدل پایین باشه چ بهتر😂 هر چی از چیز داغون تر یاد بگیری بهتر یاد میگیری، بری پشت پژو  یکم اولش باید قلقش بیاد دستتا مثلا یکم تیزه ،ولی آب خوردنه برات😂

من دفعه چهارم قبول شدم ولی الان یه راننده ی ماهرم میخوام بزم مربی آموزشگاه بشم

چیکارکردی ماهرشدی

من فاصله ماشین با جاده یا ماشین کناری رو اصلا بلد نیستم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت