2777
2789
چجوری راننده خوبی شدی؟ من دو سه ماهه میشینم اصلا خوب نیستم نمیدونم چیکار کنم البته روزی نیم ساعت ...

اانقدر کوبیدم اینور😁 اونور بعد ۶ ماه قلقش دستم اومد😎

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بار اول قبول شدم.اصلا هم‌ تجربه ی رانندگی قبل از ثبت نام نداشتم.فقط با یه مربی خوب تمرین زیاد کرد ...

بابا با شوهرم میرم تمرین انقد خوب پارک میزنم نمیدونم چرا پیش افسر رد میشم شوهرمم باورش نمیشه

وااای دیگه دارم‌نا امید میشم حالم‌ خیلی بده برا بار ۵ رد شدم چرا اخه 

فقطم برا دوبل یه خانومه ۶بار خاموشی داشت بخدا افسر تمام زورشو زد بعدم قبولش کرد من دوبلم یکم فاصلش کم‌بود رد کرد 

دیگه امیدی ندارم🥺🥺 

ایران من ایران من 🖤

من فردا برای دفغه ی سوم میرم اون دوبار اصلا استرس نداشتم اما این سری از دیشب نتونستم بخابم پر از استرسم 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اانقدر کوبیدم اینور😁 اونور بعد ۶ ماه قلقش دستم اومد😎

باور کن هیچ جا نکوبیدم تا حالا،ولی حرفه ای نمیشم،مثلا خروج از پارک فرمون رو بد میچرخونم

دنده عقبم افتصاح

پارکم داغون

شوهرمم کنارم نمیشینه مشکلاتم رفع کنه.تنهایی هم پیشرفتی ندارم😭

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من شنبه قبلی اولین بار بود ازمون میدادم رد شدم امیدوارم این دفعه قبول شم

ماشیناشون فوق العاده فرسوده اس

تو نی نی سایت همه دفعه اول و دوم قبول شدن نمیدونم ما میریم ازمون بدیم میبینیم همه دفعه ۷.۸ بار  رد شدن کی ان پس😑

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
باور کن هیچ جا نکوبیدم تا حالا،ولی حرفه ای نمیشم،مثلا خروج از پارک فرمون رو بد میچرخونم دنده عقبم ا ...

باید یکی پیشت بشینه بابا حال میده بکوب اینور اونور🤣

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم