2777
2789
عنوان

كانال يوتيوبم به درآمد رسيد 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 27513 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای شیرینی میتونی اینجا از نحوه کار توی یوتویوب،  روند رشد و توسعه کار در یوتویوب و... صحبت کنی تا بقیه هم ایده بگیرن و شاید بتونن ب درامد برسن🌱

مبارکت باشه😍🌹

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

۱۰۰ تومن بزن کارتم

خودت باش،کسی هم خوشش نیامد ....نیامد دنیا کارخانه ی مجسمه سازی نیست!!!!!         Che                      خدایا فقط یه معجزه همین💌                             کسی اگه حالمو ندونه خدا که میدونه   

چه مقدار پولی دریافت میکنی؟ برای رفع کنجکاوی نیس برای بازدهی اطلاعاتم در این مورده اخه هیچ اطلاعی از این مورد نتونستم کسب کنم همه فقط میگن درامد داریم

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
من اخرش نفهمیدم یوتیوب چطوری درامد داره بعد الان که نتا خرابه شما مشکلی برات پیش نیومد

باید هزار تا سابسکرایبر داشته باشی 

و۴ هزار ساعت هم واچ تایم 

یه همچین چیزی ، بعد سرویس اد سنسشو فعال کنی و مهم تر از همه درآمد هس ولی نمیشه کسبش کرد باید چون ما جزء کشور های تحریم شده ایم باید یه تفرو تو خارج داشته باشی ک حساب بانکی داشته باشه و اون کاراشو بکنه 

یا با بعضی شرکت های ایرانی مقیم خارج قرارداد بست

کلا خیلی کار فرسایشی و سختیه

شماره حساب و اینا چطور دادی؟

یه عالمه شرکت های ایرانی هستن ام سی ان سرچ کن میاره 

البته باید خیلی خوب انتخاب کنی که درصد کمی ازت بردارن و مالیات رو دور بزنی 

من کلی شرکت بهم پیشنهاد دادن ولی با اونی که مدرسم معرفی کرد همکاری میکنم مالیات هم کم نمیکنه 

این شرکت ها خیلی خوبه اگه مثل من زبانت خوب نیست عالیه 

اگه زبانت خوبه با صرافی ها هم میتونی کار کنی 

دختر خودم با صرافی کار میکنه