2777
2789
عنوان

حساسیت یا ویروس ؟

89 بازدید | 3 پست

یه هفته پیش پسرم سرماخورده بودو بهش اموکسی سیلین 250 با استامینوفن کودک میدادم .بعد مدتی که داشت بهتر میشد یه روز که اومد خونه دیدم به شدت داره کف دستاش و پاهاش رو میخارونه و به ما هم میگفت بخارونیم ...شدت خارش هی بیشتر و بیشتر شد و دیدم که کف دست و پاهاش دونه های قرمز زده .دونه های پاهاش داشت از کف به سمت روی پاش میرسید ...و چنان خارش شدید بود که تا ساعت 7 صبح پسرم نتونست بخوابه و من هم نمیتونستم بخوابم چون از شدت خارش گریه میکرد ....صبح که شد بردیمش دکتر و گفت یه ویروس جدیده که اومده .با آمپول و دارو داره خوب میشه .اما امروز خواهرم و خانومای همکار میگفتن حساسیت به دارو بوده حتما خصوصا چرک خشک کن ها که الان تو بازار هم نایاب شده ....من قبلا هم آموکسی سیلین به پسرم داده بودم ولی اینجوری نشده بود .

به نظرتون حساسیت بوده یا ویروس ؟

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

سلام 

ببخشید تو یه تاپیک دیدم نوشتین که وام بانک رسالت گرفتین 

منم برای شوهرم بار دوم میخوام بگیرم امتیاز خودمو براش انتقال دادم 

ولی بلد نیسم بقیه راه رو چجوری باید برم تا وام را بگیرم 

ممکنه دعوت دوستی منو بپذیرید اگر سوالی داشتم راهنماییم کنین 

ممنون میشم اگه جواب بدین 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید تو یه تاپیک دیدم نوشتین که وام بانک رسالت گرفتین منم برای شوهرم بار دوم میخوام بگیرم امت ...

سلام ...اره وام گرفتم ..پارسال بود ...والا من خودم هم چون اصلا بلد نبودم چیکار کنم عملا خود کارمند بانک برام همه کاراش رو انجام داد ...اصلا هیچی نمیدونم که بخوام راهنمایی کنم ..:))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........