2777
2789
عنوان

عمل بلفاروستی ( جراحی پلک )

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 44 پست
من حدودا ۶ ساله ک‌ قصد عمل دارم اما یا هزینه اش جور نمیشد یا دکتر مطمئن پیدا نمی‌کردم  اما بعد ...

وای جدی

فاصله بین چشم و ابرو کم بشه که خیلی زشت میشه آدم که

مگه فقط چربی رو برنمیدارن؟

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چربی و پف رو بر دارن  پلک جمع تر میشه و از فاصله چشم و ابرو کم میشه  مگه اینو نمیدونس ...

نه 

وقتی چربی بردارن کلی پوست اضافه میمونه بخیه میخوره دیگه 

دیگه چرا جمع بشه 

مگه اینجوری نیست؟

نه  وقتی چربی بردارن کلی پوست اضافه میمونه بخیه میخوره دیگه  دیگه چرا جمع بشه  مگه ...

من چند سال پیش اینجور فکر میکردم 

ولی امسال تازه فهمیدم ک برعکسه اگه چند تا پیج دکترو فالو کنی و نمونه کارا رو ببینی قشنگ واضحه و متوجه میشی

از خود دکترشونم بپرسی راهنمایی میکنن

من چند سال پیش اینجور فکر میکردم  ولی امسال تازه فهمیدم ک برعکسه اگه چند تا پیج دکترو فالو کنی ...

اینطوری که خیلی بد ِ

آره الان میرم جست و جو میکنم ببینم چجوریه

دکتر اسمش چیه؟من اصفهانم منم میخوام عمل کنم

من هنوز انجام ندادم 

یه ماه دیگه نوبت دارم برای همین نمیتونم همینجوری بدون تجربه و با اطمینان معرفیش کنم دو ماه بعد عملم ک گذشت راضی بودم حتما معرفی میکنم و تاپیک میزنم

مرسی عزیزم بابت پر.و...کسی....  میشه لطفا بگید از چه کانالی کپی کردین؟

خواهش میکنم گلم

صبرکن ببینم میشه لینک کانالشو کپی کنم برات اینجا