2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش هیچی گفت چیه وعده داری باکسی که همش میخوای بری اونجا گفتم من ماهی یه بارمیبری مگه اینکه خودت کا ...

مشکل داره نرمال نیست. الکی چرا تحملش میکنی. حتما تنها برو مشاور. یا اگه نمیتونی بری  وقتی نیست زنگ بزن اورژانس اجتماعی فکر کنم رایگانه  نزار اینجوری ادامه بده  اونا بهت میگن اگه لازمه از همین کتک ها مدرک جمع کنی واسه روز مبادا 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

عزیزم اینجور که تو تعریف میکنی شوهرت مشکل داره یه مشکل حاد روانی 

چرا تا دو روز جوونی و بچه نداری طلاق نمیگیری دوره تو سری خوری و کتکای  اینجور گذشته من هیچ زمان طلاق رو برای کسی پیشنهاد نمیدم و میگم از در سازگاری و سیاست وارد شو  

لطفا هرگز باردار نشو چون یه بچه بیگناه رو بدبخت میکنی

عزیزم اینجور که تو تعریف میکنی شوهرت مشکل داره یه مشکل حاد روانی  چرا تا دو روز جوونی و بچه ند ...

تنها چیزی که فکرنمیکنم بچست اون گناهی نداره تو دنیای کثیف ماوارد بشه

تنها چیزی که فکرنمیکنم بچست اون گناهی نداره تو دنیای کثیف ماوارد بشه

شاید من دارم زود قضاوت میکنم ولی به دلت الان رجوع نکن با عقل یه ادم بالغ پاسخ بده روزای عدی دیگه روزای اروم هم داری  محبت و تفریح و....حتی یکم شده ؟؟چیزی که دلگرمت کنه

میشه شمارشو لطف کنین ممنون

الان تو نت سرچ کردم اینو نوشته : 

خط تلفن اورژانس اجتماعی(123) ‌. شمارش ۱۲۳ .

قبل از اینکه زنگ بزنی توی نی نی سایت هم قسمت بالای صفحه سرچ کن اورژانس اجتماعی، یه سری از کاربرا قبلا درموردش تاپیک زدن  اونارو بخون شاید نکته بدرد بخوری نوشته باشن. اگه فیلم ملی و راه های نرفته رو دیده باشی اونم به همچین جایی زنگ زد راهنمایی گرفت  ولی مراقب باش کسی نفهمه زنگ میزنی  انگار شوهرت و خانوادش کلا نرمال نیستن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹