2777
2789
عنوان

تجربه خانه داری

141 بازدید | 5 پست

چنودقت پیش سینکم باجوهرنمک چندجاش بدسیاه شد امروزگفتم بذارببینم اگه باخمیردندون بشورم فرقی نمیکنه یکم خمیردندون برداشتم وباسیم کشیدم به لکه ها کاملا لکه هارفت وسنک برق افتادمثل روزاولش

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

چه خوب ممنون عزیزم منم فردا امتحان میکنم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اون قسمت سینکم نوشده بقیه جاهاش کدره بایدفرداهمه جایرسینکاباخمیردندون بشورم .انشاالله شماهاهم جواب بگیریدهروقت امتحان کردیدنتیجشا بهم بگید 

الان اون قسمت سینکم نوشده بقیه جاهاش کدره بایدفرداهمه جایرسینکاباخمیردندون بشورم .انشاالله شماهاهم ج ...

سلام من چند روز پیش یه کلیپ دیدم از اینستا که جوش شیرین و سرکه و مایع ظ و خمیردندون رو قاطی کرد و با اسکاج سینک رو تمیز کرد بعد از ۲۰دقیقه شست و سینک تمیز شد

خودم امتحان کردم واسه لک جوهر نمک جواب نداد

الان فقط خمیردندان بزنم لک جوهر نمک میره با اون روش که نشد خیلی بد شکل شده سینکم

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام من چند روز پیش یه کلیپ دیدم از اینستا که جوش شیرین و سرکه و مایع ظ و خمیردندون رو قاطی کرد و با ...

برای من که رفت