2777
2789
عنوان

هر کی بچه بیش فعال داره بیاد

2137 بازدید | 9 پست

سلام من دخترم ۷ ساله و‌نیمه ست. نقص توجه داره. هر حرفی رو باید چند بار بهش گفت تا انجام بده حواسش زود پرت میشه. با مکافات مشق مینویسه. شلخته هست. بسیار بد غذا هم هست. 

بردمش پیش دکتر نیما گنجی بهم جلسات نوروفیدبک رو گفته ببرمش.تازه میخواد شروع کنه. رژیم غذایی هم گفته رعایت کنم. خیلی نگرانم. خیلی دختر باهوش و مهربونیه. همه زندگیمه. دوست ندارم آسیب ببینه بخاطر این نقص توجه. 

اگر بچه شما هم این مشکل رو داره لطفا تجربتون رو بگین بهم. 

سلام عزیزم انشالله که هییییچ اسیبی نمیبینه و در کنار هم پر از ارامش میشین.

راستش من تجربش رو ندارم .

اما دنبال یه دکتر میگردم که پسرم رو ببرم پیشش.

پسرم دوسال و نیمشه و خیییییلی خییییلی شیطونه.همش حس میکنم بیش فعاله اما بقیه میگن نه.دوست دارم یه کاربلد بهم بگه هست یا نیست.اختلال خواب هم از بدو تولد داشت.

اولا اكثر اين اختلالات تا سن بلوغ رفع ميشن ولي براي اينكه تا اون موقع صدمه به درس و اعتماد به نفس نخوره خيلي خوبه كه ببري روانپزشك اطفال و نوروفيدبك هم موثره دارو هم ريتالين معمولا ميدن اگر لازم باشه و حتما بايد درس هاش رو باهاش جدا كار كني و مراكزي هم هست كه معلم هاي حاذق براي اين اختلال دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری کارا میتونه بهش کمک کنه.استفاده از شربت امگا۳.بازیهای دقتی مثل پیدا کردن اختلاف تصاویر .به خاطر سپردن اسم چند چیز که شما میگی وبعدش اون تکرار کنه.دیدن چند شی یا رنگ بعد از چندثانیه دیدن بتونه بگه.وخیلی بازیهای دیگه که حواسشو متمرکز کنه.نخوردن محرکهای خوراکی هم خیلی مهمه.ولی نوروفیبک به تنهایی معجزه آنچنانی نمیکنه.بیشتر بازی درمانی میتونه این اختلال رو درمان کنه.کتابهایی هم هست که با انجام تمرینهاش خیلی به تمرکزش کنه میکنه

چه کتابی ؟ میتونید بهم معرفی کنید؟

یه کتابی بود اون موقع که پسرم مهد میرفت مشاوره مهد معرفی کرد .برای تقویت حافظه وتمرکز در کودکان.الان دقیق یادم نیست برای کدوم انتشارات بود.ولی رو جلدش همچین چیزی نوشته بود.خیلی خوب بود.پسرم سن پیش دبستان ازش استفاده کرد

نروفیدبک چی هست ؟

يك سري امواج هست كه به مغز ميفرستن براي كنترل اين ناهنجار ها و مغز رو تربيت ميكنن كه چطوري اصلاح بشه روش خوبيه جاي درست و مطمين برو خانم دكتر كتايون خوشابي هم مركز درمان  اختلال يادگيري خوبي داره خانم دكتر نسرين اميري هم وارده حتما پزشكي كه خودت بردي هم عاليه