2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت گفتی گناهت چی بوده ،محبت زیاد،بیشتر از ظرفیت طرف مقابلت .

دست خودم نیست 💔 وقتی عاشق یکی میشم همشششش این دل بیچارم هی تند تند محبت میکنه بهش 😭 انگار اگه محبت نکنم میمیرم 🖤 

در آغوشِ خدا {🤍}
اگه کات کرده بودیم الان زیر خاک بودم 💔 فقط سرد شده رابطمون و اینکه همش به خاطر گرونی و مشغله کاری ...

از فردا هرمحبت یا دوستتدارمی خواستی بهش بگی اول یدونه به خودت بگو ،این تمرین خیلی مهمه اول خودت 

دلم میخاد ب خاطر منم شده ی ساعت ببیشتر بمونه  یا زمانایی ک هست دعوا نکنه  ولی خب امشب جو ...

چند سالته عزیزم 

خب بزار سربازیش تمام شه تحمل کن بعدش بیاد خاستگاری و عقد کنید ردحت شی همه چی میگذره نگران نباش خدا باهاته

یعنی جواب میده این تمرین ؟😭 

آره ،برو جلو آینه اسمتو صدا بزن بگو دوستت دارم ،اولش شاید خیلی سخت باشه اما هرروز بگو هروز یه کاری واسه خودت انجام بده مثلا یه چایی مخصوص خودت درست کن و...همین کارهای به ظاهر کوچیک کم کم اثرات خیلی بزرگی داره

چند سالته عزیزم  خب بزار سربازیش تمام شه تحمل کن بعدش بیاد خاستگاری و عقد کنید ردحت شی همه چی ...

من ۲۲اون۲۰😔خدا منو چقد بدبخت کرده عاشق این کوچیکتر از خودم شدم 

ی روز خوبم میاد .  
آره ،برو جلو آینه اسمتو صدا بزن بگو دوستت دارم ،اولش شاید خیلی سخت باشه اما هرروز بگو هروز یه کاری و ...

خیلی ممنونم ازت ، میشه اگه روشای دیگه هم بلدی بهم بگی ، دلم میخواد کاملا از لحاظ روحی و عاطفی مستقل باشم و قوی بشم ازین لحاظ 😔

در آغوشِ خدا {🤍}