2777
2789

هم روزبله برونم که کاملااااااااااا بدون هماهنگی قبلی انجام شد واصلا قراربود خواستگاری رسمی باشه وتبدیل شد به بله برون هم عقدم هم عروسیم بهتریننننننننننننننننننننن روزها وخاطره های زندگیمه من توزندگیم ومجردیم خیلیییییییییییییی بدبختی کشیدم ولی این خاطره ها به همه خاطره هایم تلخم غلبه کرد

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرین بار انگار داخل سال ۲۰۰۰ نمیدونم۱۹۹۸ دیده شد

میشه بپرسم در مورد چی حرف میزنین

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

منکه عشقم سال پیش دوهفته قبل ازینکه منومعرفی کنه بخانوادش تصادف کرد و فوت شد🖤

۷سال باهم بودیم و هیچکسی واسم اون نشد و نمیشه،تجربه خوبی بود تونستم عشق روتجربه کنم،تونستم عزیز یکی باشم هی خداا......💔

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
گلم جریان این نهنگ چیه کنجکاوم

نهنگ ۵۲ هرتزی 

صداش از نهنگ های دیگه خیلی بیشتره،نهنگای نر وقتی میخوان جفت پیدا کنن آواز میخونن اما صدای این نهنگ انقدر بلنده که نهنگای دیگه قادر به شنیدن صداش نیستن در نتیجه همیشه تنهاس حتی وقتایی که نهنگا گروهی مهاجرت میکنن این نهنگ از مسیری میره که هیچ نهنگی ازونجا رد نمیشه و درکل تنهاس

سال های طولانی هست که این نهنگ اواز های عاشقانه خودشو میخونه ولی هیچ نهنگی نیست که صداشو بشنوه

حتی گفته شده صداش انقدر غمگینه که وقتی میخونه ماهی ها یا حیوون هایی که تو ابن وقتی صداشو میشنون از شدت غمی که تو صدای این نهنگه افسرده میشن و میمیرن

سعی کردم خلاصه بگم سرچ بزنی گوگل داستانش کامل میاد صداش هم تو نت هست

زندگی مثل آیینه است☁️✨️