2777
2789

(مجردم)

پارسالا بود فکر کنم،لکه بینی بین دو عادت داشتم،یا اصلا تموم نمیشد عادتام.

رفتم دکتر نمیدونم گفت کیست هفت میلی متر،هفت سانتی متر😅!!،خلاصه یه دوره قرص (دروسبلا) خوردم،اوکی شد اون لکه بینیا و داستانا،ولی ریزش شدید مو دارم،جوری که فرق موهام کچل شده .. و تقریبا آکنه و جوش روی گونه.🤦🏻‍♀️ البته دکتره گفت بعد اتمام دوره قرصا با آزمایش بیا،دیگه نرفتم ..

حالا بنظرتون این ریزش و جوشا بخاطر همون پلی کیستیکه؟ یا با مصرف اون قرصا درمون شده رفته؟

احتمالا بخاطر همونه

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریزش که از علائمشه با موی زائد روی صورت ولی جوش رو نمیدونم ۳ ماه دارو مصرف کردم برطرف نشد گفتن باید ...

ریزش مو حتی از خودش واسم دردناکتره

ینی دیگه با قطع مصرف در نمیاد؟!

والا من تو دبیرستانم کمپوت جوش بودم اما مامانم یه دکتر نمیبرد منو ببینه چه مرگمخ آخرم با علائم دیگه‌ای رفتم...فهمیدم کیست دارم

موی زائد ریزش مو  لک بینی  بزرگ شدن شکم از علائمشه وزنتو بیار پایین بهتر میشی درمان نداره

خداروشکر از شر اون جوشا خلاص شدم ولی ریزش مو و موی زائد و لک‌بینی دارم

آزمایش هورمون دادی؟ اینا نشونه های پرولاکتین بالاست.

هورمون نوشت واسم دیگه.

امان از تنبلی،دیدم لکه بینیم با قرص رفع شد دیگه پیگیری نکردم.

فک کنم ۷.۸ماهی میشه قرصو قطع کردما،ولی ریزش مو اذیتم میکنه