2777
2789

سلام .. من چند وقتی هست که تو بانک صادرات حساب باز کردم 

و مبلغ ۱۰۰ هزار تومان برا امتحان ریختم تا ۷۰ هزار تومان تونستم برداشت کنم اما الان که به ۶۰ هزار تومان رسیده برداشت نمیشه .. 

بنظرتون چیکار کنم ؟

حسابمو ببندم برم بانک ملی حساب باز کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کارتتون سپهر دانش  باشه ،در هفته فقط دویست هزارتومن میتونید برداشت کنید

نه کارت سپهر هستش .. و یه اشتباه تو متنم بود منظورم این بود ک از ۱۰۰ تومن فقط تونستم ۳۰ تومان بردارم و باقیش برداشته نشد 😑

نه کارت سپهر هستش .. و یه اشتباه تو متنم بود منظورم این بود ک از ۱۰۰ تومن فقط تونستم ۳۰ تومان بردارم ...

خرید کردید این سی تومان رو?یا نه از خودپرداز گرفتید؟

برام دعا کنید خدا،به من عزت بده دوستان،تعز من تشا و تذل من تشا  
ینی کارتم مشکل داره؟ برم بانک باهاشون در میون بزارم؟

احتمالا همینطوره

چون برای مامانمم نگه نمیداره 

اما در کل صادرات بانک زیاد جالبی نیست نه همراه بانک درست حسابی داره نه چیزی ، بیشتر آپ های پرداخت هم این بانکو ساپورت نمیکنن، من ک کنارش بانک سپه هم حساب باز کردم فقط خیلی دردسر داشت کلی چیز میز خونه میخواست