2777
2789
من روز ٢٨پری هستم دو روز پیش بی بی زدم مثبت بود یعنی یه حاله کمرنگ تو قسمت t وجود داشت دیروز و امروزم زدم همونطوری بود حالا به نظرتون از خون بدم مشخص میکنه یا زوده؟ بعدشم یه سوال دیگه از خون رو ازمایشگاه برم ازم میگیره یا باید دکتر بنویسه؟ یه سوال دیگه اینکه از خون جوابش چقدر زمان میبره؟ میدونم سوالام زیاده اما لطفا راهنماییم کنید.
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
اول مبارکه دوم بری ازمایشگاه میگیره سوم صبح بری معمولن بعدازظهرجواب میده امابنظرم تاتاخیرپری صب کن دوباره بی بی بزن بایدپررنگتربشه طبیعتابعدازخون بده انشاا....ک مادری گلم همه منتظرارودعاکن
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام.منم پریشب بی بی زدم مثبت شد.اماهن.زنرفتم آزمایش خون بدم.چون خیلی میترسم ازامپول.بچه ها درد داره؟
به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
منتظر نی نی چم فدات شم ان شا الله که به همین زودی زود تو هم صاحب یه نی نی خشکل بشی امید وار باش من خیلی منتظر موندم اما خلاصه خدا لطف کرد و قسمتم شد
طلا جون از روز اول پری دفعه قبلت هفته ها شروع میشه منم بی بی ام کاملا محو بود تو نور دیده میشد که وقتی رفتم سونو پنج هفته بود
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
خب پس نیکا جون مبارکه چند وقته اقدام میکردی؟ اما زودتر برو از مایش بده چون از پنج هفتگی دستگاه های عصبی جنین شروع به رشد میکنن و باید فولیک اسید لازم رو به بدنت برسونی
ممنون طلاجون انشاا....ک دوران بتردتری خوبیوداشته باشی ونی نی سالم بیادبغلت
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢