2777
2789

فیلم ها با حال باشه 

کمدی عاشقانه درام کلا خوبه باشه ^o^

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقای ملکه،افسانه نکدوم،کیمیای روح،افسانه دریای ابی،زیبایی حقیقی

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
لویی پادشاه خرید

مرسی عزیزم 

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
من میخوام خواستگاری تجاری رو شروع کنم ، کسی دیده؟ قشنگه؟

اره قشنگه من اینستا میدیدم که قطع شد کجا میخای دانلود کنی؟ خیلی طنز باحاله 

افسانه روباه نه دم

زن قوی دوبونگ سون

خون شیرین

اسکویید گیم

منشی کیم چشه

هم اتاقی من یک گومیهوئه

صدای جادو

زیبایی حقیقی

پری وزنه بردار کیم بوک جو

عشق و عاشقی در فروشگاه

فروشگاه ست بیول

ما همه مرده ایم

گابلین

بد و دیوانه

بیست و پنج بیست و یک 

اینا رو دیدم

از بینشون افسانه روباه نه دم ، گابلین ، زن قوی دوبونگ سون ، صدای جادو ، زیبایی حقیقی ، ما همه مرده ایم ، بد و دیوانه و بیست و پنج بیست و یک رو پیشنهاد میکنم

🎀✨
سایت بیا تو کره  همههههههه سریال و فیلم ها رو داره  و سایت بروزی هست فعالن همیشه

مرررسییی دنبالش بودم