2777
2789
عنوان

دلم وحشتناک گرفته ......🥺🥺🥺

1218 بازدید | 23 پست

پسرم از دوشنبه شب مریض دوبار بردمش دکتر 

آمپول سرم دارو هنوز خوب نشده 

از چهار تخم و عنبر نسا و آب نخود و شیر زردچوبه عسل و آویشن هر چی فکر کنید بهش دادم خوب نمیشه 

حالا امروز رفتم ابروهام رو بردارم دیدم اون کسی که همیشه پیشش می رفتم و یه جورایی دیگه دوست شده بودیم نیست گفتم پس میرم یه روز دیگه که فلانی هست میام گفتن اون دیگه نمیاد گفتم ای بابا دیگه اینجا کار نمی کنه گفتن نه فوت شده 😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم یعنی چی گفت اومده تو خونشون اول بابای دختر رو کشته بعد مادرش رو بعد هم خود اون آرایشگر رو دست بچه اش رو گرفته که ببرتش بچه گریه کرده گفته نمیام اسلحه رو گذاشته رو سر بچه اون رو هم زده 

البته بچه تو کماست یعنی هنوز نمرده ولی دکترا گفتن مرگ مغزی بیاین رضایت بدین اعضاش رو اهدا کنید 

دلم داره از غصه می ترکه  

هعی 😞 بگو دقیقا علائم پسرت چیه شاید بشه کمکت کنیم ، برای اون دوستتمم فاتحه بخون تونستی برو سر مزارش ...

اول که تب و سرفه بود ولی زیاد سرفه نمی کرد بردمش دکتر گفت گلوش چرک کرده آنتی بیوتیک و سرم و اینا داد 

چهارشنبه یه کم بهتر شد پنجشنبه بعد از ظهر دیدم دیگه داره بازی هم می کنه ذوق کردم که خوب داره خوب میشه دوباره از دیشب سرفه اش اصلا قطع نمیشد دوباره بردیمش دکتر داروهاش رو عوض کرد صبح پاشد باز سرفه دیگه اصلا نمیتونه از جا بلند بشه آنقدر سرفه می کنه عق میزنه بالا میاره اشتهاش هم افتضاح شده دیگه فقط آب لیمو شیرین میخوره ظهر بهش سوپ دادم قاشق سوم بالا آورد الان هم خوابیده 

کلاس دوم هم هست سه شنبه که نرفت مدرسه اصلا نمی دونم چیکار کنم فردا هم که نمیتونه بره مدرسه 

اول که تب و سرفه بود ولی زیاد سرفه نمی کرد بردمش دکتر گفت گلوش چرک کرده آنتی بیوتیک و سرم و اینا داد ...

یه شربت بهت میگم معجزس حتما بخر ، خارجیشو گیر بیار اسمش پروسپان کاملا گیاهیه خیلیم خوشمزس ، قشنگ سینه‌شو اروم میکنه 

در آغوشِ خدا {🤍}
یه شربت بهت میگم معجزس حتما بخر ، خارجیشو گیر بیار اسمش پروسپان کاملا گیاهیه خیلیم خوشمزس ، قشنگ سین ...

اون رو هم این چند روز خورد ولی فکر کنم ایرانیشه بزار عکسش رو بزارم