2777
2789
عنوان

خانمهای کدبانو بیاید کمک😜❤

169 بازدید | 17 پست

خانما بنده در شرف ازدواج هستم و از غذاها واقعا هیچی بلد نیستم... 

ینی بلدما اما فوت و فنشو نه

عشقایی که تجربه دارین تو هر غذایی

و فوت و فنی که دارید بهم بگید ❤

اخه هر غذا یه فوت وفنی داره .حوصله داشته باشی بهت هرکدوم رو میگم 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سرچ کن توی نت  سایت سرآشپزباشی

انواع غذاها رو با روش درست کردن بصورت عکس و با توضیحات کامل و دقیق داره

من خیلی از غذاها رو از این سایت یاد گرفتم

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

سرآشپز پاپیون رو نصب کن 

و تمام

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

برای قیمه حتما لپه ریز اذرشهر بخر از این لپه خارجی درشتها نخر.

قبل از درست کردن حتما سوا بزار بجوشه نیم ساعت بعد بریز تو ابکش 

پیاز قیمه باید خیلی ریز خرد بشه طلایی شد گوشت رو اضافه کن تف بده بعد لپه حالا زردچوبه و فلفل سیاه بزن تف بده بعد رب بریز تف بده اب اضافه کن بزار بپزه یک ساعت اخر چوب دارچین یا اخرسر بهش دارچین و لیمو عمانی اضافه کن با یه قاشق گلاب و زعفرون دم کرده

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
عزیزم سرچ کن توی نت  سایت سرآشپزباشی انواع غذاها رو با روش درست کردن بصورت عکس و با توضیحات کا ...

مررررسی قربونت برم من 😍

ارع دیدم باز گفتم تجربه اعضا شاید چیز جدیدی باشع❤

لیمو عمانی رو همیشه یکساعت قبل تو اب سرد خیس کن تلخ نباشه نیم ساعت اخر اضافه کن

مرغ مجلسی 

حتما قبل از پخت رو مرغ اب جوش بریز بزار ده دقیه بمونه تا هورمون و کف وخونش دربیاد.

بعد تو روغن دو طرفش رو سرخ کن بهش ادویه مرغ اضافه کن تف بده رب  رو هم تف بده هویج و فلفل دلمه ویه دونه پیاز ،پیاز رو میتونی سرخ کنی یا یه دونه خام بندازی .اخرسر ده دقیقه قبل از اوردن بهش زعفرون دم کرده بریز.

برنامه سراشپز پاپیونو بگیر خیلی کمک میکنه بت

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍