2777
2789

باوجودیه شوهرشکاک که هر لباسی که بهم میادونمیزاره بپوشم.آرایش که اصلا.حتی الان یجوری شدم که دیربه دیر میرم آرایشگاه.الان اگه من وببینین فکرمیکنین شبیه دختربچه هاقدیمم.خلاصه خودموفراموش کردم.نه به خودم میرسم کلاخودموفراموش کردم حتی غذاخوری وبراشوهرم جامیکنم خودم هرچی بمونه میخورم.حالانمیدونم چجوری خودم بکشم بالاواسه خودم ارزش قاعل بشم.توروخدابرام خواهری کنین و بهم مشاوره بدین که خودموچجوری پیداکنم

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

بچه داری ؟ 

اگه نداری باهاش زندگی نکن . شکاک بددله . باور کن چند سال بعد زن دوم صیغه خواهد کرد . در همه دیدم میگم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم الویت خودت باش..الانم رو حساسیتا شوهرت پا نذار اگه قصدت زندگیه.♥️

به پوستت برس روغن و کرم تقویتی بگیر .داخل خونه برا روحیت و شوهرت آرایش کن😽

اگه دوست داشتید ، برای من صلوات بفرستید♥️😽

بیرون نمیتونی توی خونه به خودت برس

اول برا خودت غذا بکش و بهترینش برا خودت باشه

خودخواه باش کم کم خودتو پیدا میکنی اگر خودخواه باشی 

لباس اول برا خودت بخر

ماهی یکبار حتما یه چیزی برا خودت بخر

خودتو مرکز زندگی قرار بده

شوهرت میخواد تو خودتو فراموش کنی بخاطر همین اجازه هیچ کاری بهت نمیده

باشگاه برو روحیه میگیری 

خانم عزیز....اول از همه طرز صحبت کردنتون نشون دهنده ی علاقه بهدخودته....توی خونه لباسای شیک بپوش ولی بیرون اگه همسرتون دوس داره چادر یا مانتو های بلند ولی شیک بپوش...هرماه حتما ارایشگاه برای صورتت برو...ارایش توخونه اشکالی نداره..حتما یه رژ های خوشرنگ تو خلوتتون بزن..و بهش این اطمینان روبده ک بیرون ارایش نمیکنی..البته یه کرم ساده رو طوری بزن ک خیلی معلوم نباشه...خلاصه کم کم شروعکن ...موفق میشی اگه خودت بخای

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤

اول از همه برو آرایشگاه و خودت رو از این حال دربیار

شوهر منم به لباس پوشیدنم زیاد گیر میده 

تو خونه ورزش کن 

حتما کتاب بخون 

برنامه پادکست رو دانلود کن یه عالمه کتاب صوتی داره 

چندبار درهفته غذا مورد علاقه خودت رو بپز تزئین کن تو فقط یه دونه هستی بهترین ورژن از خودت رو بساز 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اول از صورتت شروع کن ۱۰ روز یا ماهی دو بار برو ارایشگاه ب شورهرت جوری تلقین ک فقط واسه اونه ک داری ارایش میکنی ت جمع های دیگه ارایش ملایم داشته باش در حدی ک حالت صورتت خوشگل بشه ن خیلی غلیظ واسش لباسای خوشگل بپوش و بهش این‌اطمینان رو بده ک چشمت فقط اونو میبینه اول غذاتو برا اون بکش بعدش واسه خودت هر کاری ک میکنی اول خودت بعد بقیه دیگه اینجوری نباشه خودتو بگیریااا عزیزدلم‌😂😂 

هر روز صبح اول ب خودت برس بعد کارای خونتو شروع کن موهاتو شونه کن ی ارایش ملایم داشته باش ادکلن یا عطر بزن ب خودت ی استین کوتاه یا شلوارت تنگ پایین زانو بپوش یا ست تاب شلوار بپوش (البته اینو از رو خودم گفتم چون تابستون باشه یا زمستون من همیشه با استین‌کوتاه میگردم) بعده حموم بادی اسپلش بزن سعی کن ی بوی خاص داشته باشه ک اگه اون بو رو شوهرت بو کشید بگه بوی خانوممه اهنگ باز کن بگو برقص همه این‌ نا امیدی هات از اعتماد ب نفس ضعیفته گلم وگرنه ت هیچی کم نداری همه چی تمومی 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه داری ؟  اگه نداری باهاش زندگی نکن . شکاک بددله . باور کن چند سال بعد زن دوم صیغه خواهد کرد ...

نخیر...من تونستم شوهر شکاک رو با رفتارم خوب کنم...اونقدری که الان برام جون میده....مهم اول ازهمه رفتار خودمونه...این پیشنهاد جدایی چیه..

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤
بچه داری ؟  اگه نداری باهاش زندگی نکن . شکاک بددله . باور کن چند سال بعد زن دوم صیغه خواهد کرد ...

دوتادختردارم ۴سال ودوساله

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
دوتادختردارم ۴سال ودوساله

پول زیاد بگیر ازش تا بگم چیکار کنی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نخیر...من تونستم شوهر شکاک رو با رفتارم خوب کنم...اونقدری که الان برام جون میده....مهم اول ازهمه رفت ...

اون ذاتش درس بوده .

داتش خراب بود الان دو تا زن دیگه هم داشت هم زمان با بودن تو .

واسه همین تغییر کرده .

رفتار و اخلاق درست رو دیدم .

خانمهایی که  مقنعه و چادر سرشونه. بدون اجازه شوهر پاشونو بیرون نمیزارن . کلی هم شیرین زبون و قربون صدقه شوهرشون میرن . با شوهراشون سنتی ازدواج کردن دوس پسری نداشتن. کلی هم خانواده دختر خرج داماد کردن و زندگی دخترشون  .این خانمها بسیار طیبا خوش اندام و جذاب ان و با فرهنگ .

با اقایون سلام علیک هم ندارن و همه جوانب رو رعایت میکنن ولی بازم شوهراشون بددل و شکاک و آشغال ن  .

اخرشم شوهراشون رفتن زن دوم صیغه کردن  . 

مسیله اینه 

ببین لباسای خوبتو خونه بپوش کم کم تو خونه وقتی صب از خواب بیدار شدی یه ذره ارایش کن بعد کم کم زیادش کن و وقتی  می خای باشوهرت بری بیرون آرایشتو پاک کن بعد یه مدت با آرایش کم برو بیرون

بعد سعی کن شاد باشی مثلا وقتی شوهرت میاد خونه هی گله وشکایت نکن حداقل یه مدت این کارا رو نکن بعد حتی اگه گریه کرده باشی یه مدت بهش نگو لبخند بزن سعی کن یه مدت خونه خیلی تمیز باشه صبا یه ساعت وقت بزار که به خودت برسی اگه وقت نداری یه نیم ساعت زودتر از خواب بیدار شو 

مطمئن باش بعد یه ماه خودت تاثیرش رو می بینی 

همچنین مردا دوست دارن حرف آخرو خودشون بزنن مثلا وقتی برا خرید بیرون می رین دو یا سه تا لباسی که دوست داری رو انتخاب کن والکی بگو من اینا رو انتخاب کردم چون فک کردم که تو اینا رو دوست داری یا اینارو طبق سلیقه تو انتخاب کردم که تو هم که دوسشون داشته باشی وازش بخواه که يکيش رو انتخاب کنه