2777
2789
عنوان

هفته ششم و ساک18میل بدون کیسه زرده!!!

2445 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من شش هفته و چهار روز رفتم دکتر برام سونو شکمی انجام داد و  گفت سایز ساک بارداریم 18.٣٢هست اما كيسه زرده و جنين رو نميبينه.بعدم گفت اگه ميخواي صد در صد بهت بگم پوچ هست يا نه سونو داخلي انجام بده كه من بخاطر اينكه از چند نفر شنيدم بعد سونو داخلي افتادن رو لكه بيني قبول نكردم.دكتر گفت سه هفته بعد باز سونو رو تكرار كنم.كسي مشابه شرايط من بوده و بعد تشكيل شده باشه؟

والا من تو شش هفته رفتم فقط بهم گف ساک بارداری دیده میشه هشت هفته رفتم قلبش میزد 

نمیدونم..

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مال من تا9هفته صبر کردم تشکیل نشد جنین و پوچ بود.فقط ساک بود.تازه کیسه زرده هم تشکیل شد ،و دیگ ...

آخي عزيزدلم انشالله خدا يكي ديگه بهت بده😢لكه بيني هم داشتي؟اگه آره چطور بود؟

براي كسايي كه بعد ميان اين پست رو ميخونن مينويسم: بچه ها دكتر الكي منو ترسونده بود من گذاشتم ٤هفته از سونوم بگذره باز تكرار كردم ده هفته و سه روز بودم رفتم سونو يه دكتر ديگه خدا رو هزاااار بار شكر هم ني ني تشكيل شده بود هم قلبش تند تند ميزد الهي كه هر كسي چشم انتظاره دامنش با يه ني ني سالم و صالح سبز بشه 🍀🍀🤲🏻🤲🏻🤲🏻من تو اين مدت هر روز سوره ياسين و حجرات خوندم و صلوات حضرت زهرا 🍀🍀قرص هم فولات فعال استفاده كردم هر شب يكي خدا روشكر موثر بود🤲🏻🤲🏻🍀🍀🍀