سلام دوستای گلم ،من پرولاکتینم ۳۸ هست و رنج نرمالش تا ۲۵ بوده ،میخوام برم پیش یه دکتر غدد خوب ،لطفا اگر کسی میشناسه بهم بگه یا تجربه ای از ریزش مو و پرولاکتین بالا داره بهم بگه ممنون میشم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای منم چند روزه مدام فکرم مشغوله برم دکتر غدد ریزش مو دیوونم کرده در حالی که متخصص پوست گفت مشکل ...
ریزش موی من وحشتناک زیاد بود ،دکترا اصلا پرولاکتین رو چک نمیکنن تا بهشون نگی،خودم سرچ کردم و دیدم علایم پرولاکتین بالا دارم و ازمایش دادم دیدم بالاست ،الان میخوام برم یه دکتر خوب برای درمان ،چندجا خوندم که باعث ریزش مو هم میشه و موهام به قدری کم شده که اعتماد به نفسمو آورده پایین
عزیزم من از هورمونی دادم پرولاکتین هم چک شده دکتر میگه مشکل هوذمونی نداری ولی من ریزش دیووئه م کر ...
ا
از لحاظ کم خونی هم چک شدی ؟ من کم خونی فقر آهنم دارم
کف سرم قسمت جلوی سرم مشخص شده خیلی دلم گرفته ،دیشب بابایزرگم به شوخی بهم میگفت کچل خان 😄 انگار دست خودمه ،من از زمانیکه قرص اسپیرونولاکتون میخورم ریزش موهام کمتر شده ولی جای قبلیا هنوز درنیومده
چقد شبیه منی من مکمل اهن میخورم دکتر بهم قرص اسپیرولاکتون داد بعد سه ماه ریزش موهااااام خیلی کم ش ...
من یکسالی هست که دارم میخورم،نزدیک پریود باید قطع کنی و تا سه روز نخوری ،پوستم خیلی خشک شده ،منم پیوسته نخوردم چون حال روحیمو خراب میکرد ،یه مدت مزوتراپی هم کردم ولی اگر تداوم نداشته باشه بازم ریزش شروع میشه ،دکتر بهم قرص فیناید هم داده ولی اونو نخوردم اصن .این هفته پیش دکتر غدد میرم .به نظر من ریزش مو قطعا یه دلیلی داره وقتی دکترا متوجه نمیشن میگن ارثی .
به من نگفتن نردیگ پریود نخور! وای فیناستراید نخوری یه دکتر اشغال به من داد صورتم همه سوراخ شد اشغا ...
من از روز اول تا سوم پریود نمیخورم چون خونریزی رو خیلی کم میکنه و تاریخشو جابجا میکنه ،خوب شد گفتی میخواستم شروع کنم پس بیخیالش میشم.به نظرت بین سیاه دونه و رزماری و روغن کندش کدومش بهتره برای مو ؟