2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم درس زندگی بدم

197 بازدید | 20 پست

چجوری بهش بفهمونم هرچی داره نباید بذر و بخشش کنه

ماشینش همش دست این و‌اون مسافرته

باغش همش بقیه استفاده میکنن

همه چیمون همگانیه

میگه آدم باید نظرش باز باشه

چجوری بهش یاد بدم که نباید اینقدر ساده و احمق باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کار همسرت حماقت نیس بنظرم. اگه دیگران سواستفاده نمیکنن و قدردان هستن چه اشکال داره؟ اگه خودتون ب ...

اخه در برابر اینجور آدم‌های دست و دلباز بقیه جبران نمیکنن 

برا ما که جور دیگه ای باهامون تا کردن

اخه در برابر اینجور آدم‌های دست و دلباز بقیه جبران نمیکنن  برا ما که جور دیگه ای باهامون تا کر ...

اره خیلی دیدم ولی خب ماشین شاید اما باغ باید استفاده ای برای طرف داشته باشه وگرنه خود صاحب چقد ازش استفاده میکنه. بنظرم باید برای هر دارایی ای استفاده ای پیدا کرد!

من همین یه دونه ام!
اره خیلی دیدم ولی خب ماشین شاید اما باغ باید استفاده ای برای طرف داشته باشه وگرنه خود صاحب چقد ازش ا ...

آخه کارگارشم میان کارمندش و زنش

حتی نگهبان باغ زن و بچش و میاره

رو همون تخت من میخوابن وسایلم چول شده 

اخه در برابر اینجور آدم‌های دست و دلباز بقیه جبران نمیکنن  برا ما که جور دیگه ای باهامون تا کر ...

نه همه فقط میخوان سواستفاده کنن و میکنن

اما میگه طوری نیس بزار خوش باشن

آخه کارگارشم میان کارمندش و زنش حتی نگهبان باغ زن و بچش و میاره رو همون تخت من میخوابن وسایلم چول ...

خب ازاین نظر باید کاری کنی اما قبلش فک‌کن طوری نشه که همسرت دربارت فک کنه بدجنسی و ...

من همین یه دونه ام!
اره همیشه تمیز کردن و دور از جون خرحمالیش برا منه 

دوراز جون عزیزم. به همسرت بگو یا بهشون بگه خودشون تمیز کنن یا نظافتچی بگیره یا وقتی باعث نارضایتی شماست تجدیدنظر کنه در اینهمه محبت

من همین یه دونه ام!