بچه ها من رفتم تست پاپ اسمیر دادم بعد دکتری که تست گرفت ماماست یه سری دارو ها مثل ماریانا و ژل شستشو خودش داره میده بعد به من هم یه بسته شیاف داد ولی ماریانا نبود چهارتا داره یک شب در میان باید استفاده کنم اون شب که شیاف واژینال نمیذارم روغن بادام شیرین باید تزریق کنم امروز روز چهارم بود که استفاده کردم آب با فشار وارد رحمم کردم شیاف ها اومدن بیرون موقع تمیز کردن دیدم یه چیزایی شبیه پوست هم اومده نگاه کردم قشنگ تیکه های دستمال کاغذی بود در حالی که من تو دستشویی از دستمال کاغذی برای خشک کردن استفاده نمی کنم ولی موقع اقدام اون یک ساعت که صبر می کنم گاهی هم تا صبح میخوابم اون موقع استفاده می کنم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
این چیزایی که استفاده کردی مال داروخانه هست یا گیاهیه؟ به رحمت رحم کن روغن برای چی به خودت تزریق کردی ماما هیچوقت جای متخصص رو نمیگیره اصلا نرو پیش ماما
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
این چیزایی که استفاده کردی مال داروخانه هست یا گیاهیه؟ به رحمت رحم کن روغن برای چی به خودت تزریق کرد ...
نه دست ساز بود آخه من این همه دکتر رفتم ولی با مراجعه به این ماما باردار شدم چند سال هم هست میشناسم ولی راست میگی علم متخصص بیشتره خب
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
عزیزم دکتر زنان میگفت اصلا از دستمال کاغذی استفاده نکنید چون واژن خیسه دستمال میچسبه پرز تاتیکه دستم ...
آره من خیلی ها دیدم از دستمال نخی استفاده می کنن