2777
2789
عنوان

عروسی دختر داییم

988 بازدید | 15 پست

سلام، بچه ها، من یه دختر دایی دارم، هم سنیم، خییییلی با هم دوست بودیم، طوری که از کلاس اول تا آخر دیپلم تو یه کلاس بودیم. هر دو به هم خیلی وابسته بودیم. نمیدونم چی شده که حدود دو ساله با من سرد شده. واقعا علتشو نمیدونم، خواستم ازش بپرسم، بهش گفتم خونه ای بیام؟ گفت نه خونه نیستم، منم گفتم باشه، یه روز که خونه بودی بگو تا بیام. دیگه اصلا جواب نداد که نداد. تو عروسی یکی از اقوام دیدمش خواستم بگم چطوری؟ دیدم سریع روشو برگردوند! یه بارم مامانم رفت خونشون، شارژ گوشی مامانم تموم شده بود که بهم زنگ بزنه، به این دختر داییم گفته بود، شماره ی بهارو بگیر باهاش حرف بزنم، اونم گفته بود ندارم! خواهر و برادرشم نداشتن، زن داییمم نداشته!!!!! مامانم خیلی ناراحت شده بود. فردا عروسیشه، بنظر شما برم یا نه؟ نظر خودم اینه که نرم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو  ولی شما هم عادی باشید لبخند ملیح داشته باشید و یکجا بشینید

واقعا هیچ ذوقی براش ندارم، یه روزایی میگفتم اگه عروسی این بشه، فلان لباسو میپوشم، فلان آرایشگاهو میرم، چه خیالاتی که نکرده بودم. الان حتی اصلاحم نکردم، لباس که هیچی، حیفم میاد پول پس اندازمو خرج کنم. فردا هم مطمئنم کل فامیل بهم زنگ میزنن که چرا نیومدی؟ چون ما همیشه هرجا با هم بودیم. 

شاید یه سریام بگن حتما به عروسیش حسادت کرده!😕

واقعا هیچ ذوقی براش ندارم، یه روزایی میگفتم اگه عروسی این بشه، فلان لباسو میپوشم، فلان آرایشگاهو میر ...

بالاخره عروسی یکباره مثل مهمونی نیست بگی نرم بعدها میرم. اگه نرین هم حرفی براتون درمیارن.  به نظرم  سخت نگیرید تبریک ساده بگید و بشینید یه جا.  عیب نداره لباس های که دارید و میدونید این دختر دایی ندیده رو بپوشید اگر هم دیده لباستون باز بپوشین چون قرار فقط روی صندلی بشینید زیاد لباستون تو چشم نیست.  شما برید عروسی  تا اون با این رفتارش پشیمون بشه. اگه حرفتون میاد خرج کنید  آرایش  معمولی که همیشه انجام بدید اگه بدون روسری هستید  فیلم‌های زیادی حتما از مدل مو دارید تو گوشی کا راحت باشه و خودتون انجام بدید  اگه هم بلد نیستید خو برید آرایشگاه  در حد مدل مو ساده خرج کنید.   خوش بگذره.  این روزها همه یه عالمه غصه و گرفتاری دارن حالت یه عروسی برید حالتون خوب میشه با بقیه خانمها هم صحبتی دارید و خوش میگذره کلا ۴ ساعت باشه مراسم  سخت نگیرید.  دنیا ارزش نداره.  من خودم مادرم ۵۰ ساله ش بود ۳ ساله فوت کرده حال و حوصله ندارم خیلی داغونم مجرد و تک دختر خیلی وابسته مادرم بودم با هیچی خوش نیستم بخدا

اره برو تا نگن حسادت کرده

به همینم اتفاقا فک میکنم. وگرنه هیشکی باور نمیکنه که ما سر هیچ و پوچ کات کردیم، حداقل از نظر من که اینطوره.

من حتی نمیدونستم اسم شوهرش چیه، تا اینکه تو کارت دعوت دیدم. شغلشم که اصلا نمیدونم. یه جورایی اصلا برام اهمیتشو از دست داده.

بالاخره عروسی یکباره مثل مهمونی نیست بگی نرم بعدها میرم. اگه نرین هم حرفی براتون درمیارن.  به ن ...

عزیزم ان شاءالله که خدا مامانتونو رحمت کنه، و به شما آرامش و صبر بده. خیلی سخته. آره واقعا. من خودمم دو دلم، از یه طرف به حرف دیگران، از یه طرفم فک میکنم خیلی دیگه ساده لوحیه که برم! آخه من چندین بار قدم برداشتم برای درست کردن رابطه، رابطه ای که اصلا نمیدونم چزا خراب شده، حتی تولدشو تبریک گفتم، بهم گفت: ببخشید شما؟؟؟ حس میکنم دیگه خیلی بهش رو دادم. و خودمو احمق فرض کردم. خیلی خودمو بخاطرش کشیدم پایین، بالاخره هر کسی یه غروری داره‌.

سلام چه خبر؟ عروسی چطور بود؟؟؟ من احتمال میدم شاید یک اختلافی بین زن داییت و مادرت بوجود اومده، ی ...

سلام عزیزم، کلا یکی از اقوام پدریم تو سن خیلی بالا متاسفانه فوت شد، و بهانه ای شد که خانوادگی عروسیش نریم. هر چند اونم هیچ زنگی نزد که یه تسلیت بگه. والا چی بگم، مادرش خانوم ساده ایه، ولی خودش نه، ما حس میکنیم خودش رو مادرش تاثیر گذاشته! وگرنه مامانم و مامانش مشکلی با هم نداشتن. خودش خیلی تغییر کرده بود. الان مامانش به مامانم زنگ میزنه و کلی حرف میزنن، فقط شماره ی منو حذف کردن! منم دیگه بیخیالش شدم. بره پی زندگیش، منم پی زندگی خودم. جاییم ببینمش طوری رفتار میکنم که انگار ندیدمش.💁🏻‍♀️

سلام عزیزم، کلا یکی از اقوام پدریم تو سن خیلی بالا متاسفانه فوت شد، و بهانه ای شد که خانوادگی عروسیش ...

تسلیت من رو هم پذیرا باش🖤

خیره انشاءالله

برای ما هم تفاق افتاده، بعضیا رو تا یکم باهاشون بگردی خودشونو لوس میکنن...

شعار جدید خانواده ما، برای کسی بمیر که برات تب کنه💪

والا اینقدر با همه خوبیم براشون عادت شده فکر میکنن خوبی از خودشونه، خودشونو 💩 میکنن😑😆

خلاصه که تنها نیستی خواهر همه جا هستن اینطور آدما تو از زندگیت لذت ببر

سلام خانوم شما با بیماری بهجت چه کردید من آلان یه علائمی دارم آفت دهان دارم مگس پران چشم دارم شما چش ...

سلام.

من تشخیص بهجت واسه من اشتباه بود. یه بیماری دیگه دارم متاسفانه، فشار مغزی.

مگس پران و نقاط شناور که کلا چیز شایعیه بین اکثر مردم. 

اگه چشم پزشک ته چشمتونو دیده و تشخیص التهاب داده، دارو براتون تجویز می‌شه. فقط حتما چشم پزشک واسه معاینه برید.

من خودم تهران نیستم، ولی دکتر علیرضا هدایت فر تو تهران، بهترین پزشک تو این زمینس، به نظر من.

ایشون برای من تشخیص دادن که بهجت ندارم! قبلش ۹ ماه تحت درمان با کورتون بودم!