2777
2789
عنوان

Pgd pgs

| مشاهده متن کامل بحث + 12636 بازدید | 191 پست
اره سخته  ان شاالله که به زودی نی نی سالم بغل بگیری منم دو تا سقط به خاطر ناهنجاری داشتم  ...

انشالله به حق علی خدا دلتو شاد کنه به قرآن هیچی بالاتر از سالم بودن فرزند نیست من امروز خیلی گریه کردم از خدا خواستم هیچ کسو با بچه اش امتحان نکنه به لیست کسانی که هر روز واسشون دعا میکنم اضافه شدی شما هم برای من دعا کن که به زودی ممنون بچه سالم بغلمون باشه

انشالله به حق علی خدا دلتو شاد کنه به قرآن هیچی بالاتر از سالم بودن فرزند نیست من امروز خیلی گریه کر ...

ان شاالله عزیزم 

مرسی از دعای خوبت❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه 8 تا شد 35 تومن البته تعرفه امسال، ممکنه سال دیگه بیشتر بشه، مشکلتون چی بود؟ 

سلام عزیزم

ازمایش دادی؟ 

چه خبر

آره عزیزم خداروشکر مثبت شدم بتا 208 بود 48 ساعت دیگه باید تکرار کنم

باورت میشه اشک تو چشام جمع شد🥰😇

مبارکت باشه ان شاالله صحیح و سالم بغلت بگیری❤️منم دعا کن عزیزم

آره عزیزم خداروشکر مثبت شدم بتا 208 بود 48 ساعت دیگه باید تکرار کنم

خیلی امیدوار شدم

لاحول والا قوه الا بالله علی عظیم❤️

باورت میشه اشک تو چشام جمع شد🥰😇 مبارکت باشه ان شاالله صحیح و سالم بغلت بگیری❤️منم دعا کن عزیزم

قربونت بشم مرسی انشاله روزیت میشه هرچه زودتر اونوقت من برات اشک شوق میریزم🥺😘😘😘😍😍

خیلی امیدوار شدم لاحول والا قوه الا بالله علی عظیم❤️

آره عزیزم چرا که نه، بنظرم رمز گرفتن آی وی اف اینه اولا با روحیه عالی و آرامش پیش بری و اینکه طبق خودم و خانمایی که اونروز با من بودن و مشکلات مختلفی داشتن اونایی که استراحت نسبی داشتن و زیاد کارای همیشگی نکردن مثبت شد، این نظر شخصی من بود چون تا تکون میخورم لکه میبینم و صد البته خواست خدا مقدم به همه ایناست عزیزم

آره عزیزم چرا که نه، بنظرم رمز گرفتن آی وی اف اینه اولا با روحیه عالی و آرامش پیش بری و اینکه طبق خو ...

بله همینه 

مرسی عزیزم بازم از خودت خبر بده🥰

متاسفانه بتا افت کرد و نشد، بله تعیین سلامت کرده بودم ولی جنسیت هم مشخص بود

عزیزم😢

ولی کم نیاری 

مطمینم به زودی باردار میشی😍

سوزی جان چند تا جنین انتقال داده بودی؟

عزیزم😢 ولی کم نیاری  مطمینم به زودی باردار میشی😍 سوزی جان چند تا جنین انتقال داده بودی؟

کم که حسابی آوردم باورت میشه اصلا نمیدونم روزام چطور میگذره هیچچچچچ امیدی ندارم فقط نفس بیعوده میکشم، دوتا انتقال دادن واسم