2777
2789
عنوان

Pgd pgs

| مشاهده متن کامل بحث + 12632 بازدید | 191 پست
کم که حسابی آوردم باورت میشه اصلا نمیدونم روزام چطور میگذره هیچچچچچ امیدی ندارم فقط نفس بیعوده میکشم ...

درکت میکنم سخته 

ولی بدون حتما وقتش نبوده 

هنوز یه جنین دیگه هست به اون فکر کن😇

مشاوره برو کمتر اذیت بشی 

به این فکر کن که زندگی ادما یه صفحه پر از مربع هست گاهی یه مربع تاریک به خاطر اون یه مربع نباید غصه بخوری عزیز دلم 

حالا برا تو که تاریک نیست یه مقدار با سختی همراهه

همه فکرای منفی از خودت دور کن 

به عید فکر کن 

اگه میتونی یه سفر برو و ذهنت و از همه چی خالی کن 

باید قوی باشیم چاره چیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
درکت میکنم سخته  ولی بدون حتما وقتش نبوده  هنوز یه جنین دیگه هست به اون فکر کن😇 مشاوره ...

با شوهرم تصمیم گرفتیم چن ماه طبیعی اقدام کنیم ماکه آخرش باید آمنیوسنتز کنیم، با یه متخصص هم شهر خودمون مشورت کردم گفت توکه جنیناتو داری اقدام طبیعی بکن اگه نشد برو انتقالشون بده سندروم دان مشکل کروموزومیه و کاریوتایپت مشکل نداشته پس احتمالش کمه دوباره اتفاق بیفته برات، ولی خودم واقعا سردرگمم، سفر اگه بتونم میرم😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونا بهتر میدونن حتما ولی شما که یک جنین داری چرا دوباره امتحان نکنی اگه نشد بری سراغ طبیعی 

انتقال هزینه و دردسر  نداره که

البته فقط مراحل برای همه یکیه ولی بقیه مشاوره ژنتیک باتوجه به مشکلات هزینه هاش متغیره من پانکچر بدون ...

سلام عزیزم ..شما انتقال انجام دادید که؟!انشا الله که الان مادر هستید؟!

چرا نشد؟! منم تصمیم گرفتم طبیعی اقدام کنم.چون پی جی دی خیلی درصدش کمه الکی پول خرج کردن

هیچی بتا اومد بالا بعد یهو افت کرد و پریود شدم، دقیقا از 8 تا جنینی که دادم پی جی دی کنن فقط 2 تا موند، من همسرم بشدت ضعیف شده فک نکنم طبیعی هم دیگه جواب بده چون همکاری نمیکنه باهام

سلام مینا جان چه کردی؟الان تو چه مرحله ای هستی‌؟

عزیزم برای ما توی ازمایش هول اگزوم هیچ ژن معیوبی شناسایی نشد متاسفانه 

در واقع تمامی ازمایش ها از کاریوتایپ گرفته تا اری و هول اگزوم سالمه 

یا از ژن های ناشناخته هست یا عوامل محیطی باعث مشکل شدن 

فعلا تصمیمی ندارم 

چون یا باید اهدایی بگیرم یا ریسک بارداری طبیعی مجدد

پی جی دی نمیشه کرد دیگه

عزیزم برای ما توی ازمایش هول اگزوم هیچ ژن معیوبی شناسایی نشد متاسفانه  در واقع تمامی ازمایش ها ...

نمیدونم چی بگم اول که خوندم گفتی ژن معیوب ندارید ذوق کردم. توکل به خدا طبیعی باردار شو.دکترا نگفتن جز ژن چی میتونه باشه علتش؟

نمیدونم چی بگم اول که خوندم گفتی ژن معیوب ندارید ذوق کردم. توکل به خدا طبیعی باردار شو.دکترا نگفتن ج ...

ادم نمیدونه از سالم بودن خوشحال بشه یا ناراحت

والا اگه از ژن های ناشناخته باشه که خیلی سخت میشه 

ولی محیطم رو دو سال تغییر دادم 

محل زندگیم دکل مخابراتی بود 

محل کارم رو عوض کردم 

فعلا تا دو سال نمیخوام باردار بشم بعدش تصمیم میگیرم

شما چه کردی عزیزم

ادم نمیدونه از سالم بودن خوشحال بشه یا ناراحت والا اگه از ژن های ناشناخته باشه که خیلی سخت میشه&nbs ...

منم هیچی آزمایش اینا هیچی ندادم.میخوام طبیعی اقدام کنم وای دکل مخابرات خیلی تاثیر داره باور کن

مینا جنینات (نقص لوله عصبی) هم داشتن؟